Home / Actualitate / Conducerea PNL a votat, luni, în şedinţa Biroului Permanent Naţional, proiectul de lege privind votul prin corespondenţă, a anunţat copreşedintele liberal Alina Gorghiu

Conducerea PNL a votat, luni, în şedinţa Biroului Permanent Naţional, proiectul de lege privind votul prin corespondenţă, a anunţat copreşedintele liberal Alina Gorghiu

Conducerea PNL a votat, luni, în şedinţa Biroului Permanent Naţional, proiectul de lege privind votul prin corespondenţă, a anunţat copreşedintele liberal Alina Gorghiu, ea precizând că în proiect s-a stabilit ca numărul de parlamentari de diaspora să fie dublat.
Alina Gorghiu a declarat că în cadrul Biroului Permanent s-a discutat despre votul prin corespondenţă, care s-a concretizat printr-un vot unanim în şedinţa conducerii liberale.

”Proiectul nostru este elaborat de comisia din care fac parte toţi parlamentarii de diaspora ai PNl şi parlamentarii din comisia de cod electoral. Este o reuşită a PNL, pentru că ţine cont de acea revoluţie din noiembrie 2014, de la prezidenţiale, şi este un proiect faţă de care ne-am asumat cu răspundere că îl vom duce la bun sfârşit”, a declarat Gorghiu.

Copreşedintele PNL a spus, despre proiectul de lege, că ”cel mai important lucru este că se asigură pârghia prin care cetăţenii din diaspora au opţiunea să voteze şi prin corespondenţă”.

Gorghiu a mai arătat că numărul de parlamentari a fost o altă discuţie, şi s-a dublat numărul de mandate. ”Din punctul nostru de vedere, este cea mai bună cifră la care s-a ajuns, opt deputaţi şi patru senatori”, a adăugat ea.

Alina Gorghiu a mai anunţat că cei doi copreşedinţi ai PNL diaspora, Viorel Badea şi Victor Ionescu, au fost mandataţi să demareze comunicări cu PLDM, în Republica Moldova, pentru semnarea unui protocol de colaborare între cele două formaţiuni.www.mediafax.ro153849 16 alina gorghiu replica zilei.jpg_t

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Tanar din Poiana Mare depistat la volan fara permis

La data de 6 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliție Desa au depistat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − 7 =

%d blogeri au apreciat: