Home / Actualitate / COMUNICAT OFICIAL ! DNA pune punct aberatiilor jurnalistico-politice care sustineau ca au informatii ca Mircea Guta va fi arestat azi !

COMUNICAT OFICIAL ! DNA pune punct aberatiilor jurnalistico-politice care sustineau ca au informatii ca Mircea Guta va fi arestat azi !

„Cu referire la articolul intitulat „Guţă a dat, Ciobanu a luat! Să fie primit! DNA-ul s-a trezit!”, publicat la 18 aprilie 2016 în Jurnalul Olteniei, Biroul de Informare şi Relaţii Publice este abilitat să transmită următorul drept la replică din partea doamnei procuror Cristina Fota Bărbulescu:

În conţinutul articolului se afirmă „Guţă a continuat să se înfrupte din bugetul Consiliului Local Calafat. O spune aceeași procuroră Cristina Fota Bărbulescu de la DNA Craiova, care a instrumentat și al doilea dosar deschis pe numele lui Guţă: 114/P/2014”. Maniera în care este prezentată aceasta informaţie este total inadecvată şi nereală, în condiţiile în care doamna procuror nu a discutat vreodată cu autorul articolului şi nu a făcut asemenea afirmaţii publice în niciun context, cu referire la persoana menţionată în articol.

Subliniem că informaţiile din dosare penale sunt oferite reprezentanţilor mass media prin intermediul Biroului de Informare şi Relaţii Publice, într-o anumită formă şi la anumite momente procesuale, în conformitate cu dispoziţiile Legii 544/2001 privind Liberul acces la informaţiile de interes public şi cu cele ale Ghidului privind relaţia dintre sistemul judiciar din România şi Mass media.

În virtutea corectei informări a cititorilor dumneavoastră, vă rog să transmiteţi acest drept la replică.”se mentioneaza in comunicatul DNA .

Astfel DNA se dovedeste o institutie independenta care nu intervine in procesul politic de la Calafat desi unii politicieni locali se bateau cu pumnul in piept ca au informatii certe in acest sens sustinand ca Mircea Guta va fi arestat azi pentru a favoriza sau defavoriza anumiti candidati care lupta acum pentru functia de primar a Calafatului . Poate ca de acum anumiti politicieni locali se vor feri sa ofere informatii false jurnalistilor pentru a-si crea un profit electoral .

Despre slasher

Check Also

Sfatul medicilor: 50 ml tuica cu slanina și ceapa întrec orice medicament . Toate acestea le gasiti in curand la Ferma hrana sanatoasa de la Calafat

Sfatul medicilor: 50 ml tuica cu slanina și ceapa întrec orice medicament… S-a dovedit că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

%d blogeri au apreciat: