Home / Politica / Claudiu Manda si-a inceput fulminant mandatul de presedinte al comisiei SRI

Claudiu Manda si-a inceput fulminant mandatul de presedinte al comisiei SRI

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a fost audiat marți în Comisia parlamentară de control a activității SRI. Acesta a propus audierea a 65 de persoane „în ceea ce privește înțelegerea statului paralel din ultimii 15 ani”.

Persoanele propuse pentru a fi audiar sunt ofeți activi ai SRI, ofițeri în rezervă, oameni de afaceri și oameni din media.

„Eu cred ca va mai exista o intalnire cu comisia. La momentul in care se vor incheia audierile mele, o sa revin cu chestiuni mult mai clare”, a precizat Dragomir.

Fostul colonel SRI a mai declarat că a prezentat proble comisiei, însă nu este rolul rău să dovedească ilegalitățile, ci rolul instanțelor. „Eu am datoria ca atunci cand observ incalcari ale legilor sa merg in fata comisiei si sa le prezint. Aceste probe le-am prezentat comisiei. Am spus ca exista culoare. In viitorul apropiat voi face declaratii. Sedinta comisie a fost una foarte concreta si tehnica”, a declarat Dragomir.

Claudiu Manda si comisia SRI au intervenit cu mai multe intrebari in urma carora s-au aflat adevaruri cutremuratoare conform unor surse .

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Tabăra politică de vară  a CSLDE „START – alegem România” a pus accent pe diminuarea fenomenului de „brain drain”

Peste 50 de tineri politicieni liberal democrați, membri ai Clubului Studenților Alianței Liberalilor și Democraților …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 1 =