Home / Sport / Circ la PNL Dolj . Basistii nu au reusit sa-l excluda pe Pavel Badea !
PAVEL BADEA. Echipa Universitatea Craiova a invins pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), formatia Steaua Bucuresti, intr-un meci din cadrul etapei a III-a a Diviziei A./GHEORGHE FLUSTER/GAZETA SPORTURILOR.

Circ la PNL Dolj . Basistii nu au reusit sa-l excluda pe Pavel Badea !

Exclus din PNL Dolj luna trecută, în urma unei decizii a organizației județene a partidului, Pavel Badea este din nou membru al Partidului Național Liberal și poate

să-și reia locul câștigat în Consiliul Local Craiova, în urma alegerilor din 5 iunie, când a candidat la funcția de primar al municipiului. „Decizia de excludere a domnului Pavel Badea din PNL a fost anulată. Acest lucru a fost comunicat deja și Consiliului Local Craiova și urmează, conform legilor, validarea mandatului de consilier a lui Pavel Badea, în cadrul unei viitoare ședințe a CL“, a afirmat, ieri, Ionuț Stroe, președintele interimar al PNL Craiova. Decizia vine în urma răspunsului primit de PNL Dolj de la București, de la Curtea de Arbitraj a partidului, unde Badea contestase hotărârea luată de peneliștii doljeni. Stroe a mai menționat că nu se va lua nici o măsură în cadrul partidului după revenirea lui Pavel Badea „pentru că nu vor fi solicitări de asumare a unei responsabilități legat de decizia inițială de excludere“.
Pe seama lui Badea s-a iscat un adevărat scandal la sfârșitul lunii trecute, în ședința de validare a noului Consiliu Local Craiova, când peneliștii au cerut înlocuirea din CL a lui Pavel Badea cu Doru Câplea. Consiliul local, unde PSD are majoritatea, a votat însă altceva: amânarea luării unei decizii în privința lui Badea. „Cu privire la validarea mandatului lui Badea Pavel, respectiv a lui Câplea Doru, comisia constată că, pe de o parte, există înscrisuri din partea organizației județene PNL Dolj cu privire la excluderea lui Pavel Badea din rândurile partidului și prin care se solicită validarea mandatului lui Doru Câplea, pe de altă parte, sunt înscrisuri de la conducerea centrală a PNL prin care se arată că măsura excluderii a fost contestată de Pavel Badea, iar excluderea devine executorie după o hotărâre definitivă a Curții de Arbitraj PNL“, era explicația oferită la acea dată de Bianca Predescu, consilier din partea PSD, președinta comisiei de validare a Consiliului Local Craiova, care a decis prorogarea validării mandatului lui Badea. Legat de acest aspect, Pavel Badea nu a dorit să facă nici un comentariu, anunțând doar că va organiza ulterior o conferință de presă.Cei care au initiat excluderea lui Pavel Badea sunt sustinatorii fanatici de acum cativa ani ai lui Basescu care au pus mana pe PNL Dolj . Pentru istoria Craiovei dai si ca o justitie divina este bine ca un individ cu privire tulbure care a votat impotriva Romaniei la Bruxelles nu a reusit sa-l excluda pe ultimul capitan important la Universitatii Craiova .

PAVEL BADEA. Echipa Universitatea Craiova a invins pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), formatia Steaua Bucuresti, intr-un meci din cadrul etapei a III-a a Diviziei A./GHEORGHE FLUSTER/GAZETA SPORTURILOR.
PAVEL BADEA.
Echipa Universitatea Craiova a invins pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), formatia Steaua Bucuresti, intr-un meci din cadrul etapei a III-a a Diviziei A./GHEORGHE FLUSTER/GAZETA SPORTURILOR.

Despre slasher

Check Also

Rezultate excelente pentru sportivii calafeteni in Bulgaria

Turneu internațional de judo Kozlodui, Bulgaria Pe data de 02.12.2017, în oraș Kozlodui s-a desfășurat …

Lasă un răspuns

Or wait 5 seconds
%d blogeri au apreciat: