Home / Local / Ciobanii din Golenți sunt disperați. Au găsit zeci de oi moarte pe un câmp din apropiere de Calafat

Ciobanii din Golenți sunt disperați. Au găsit zeci de oi moarte pe un câmp din apropiere de Calafat

Ciobanii din Golenți sunt disperați. Au găsit zeci de oi moarte pe un câmp din apropiere de Calafat. Oamenii cred că cineva le-a omorât animalelel cu Furadan. De atunci sunt mereu cu ochii în patru. „Au murit multe animale și nu este normal ce se întâmplă. Unii zic că au fost otrăvite cu Furadan, iar alții zic că au murit după ce au mâncat boabe cu sodă. Lumea se ferește să vorbească de frică, dar este și dreptul nostru să mergem cu animalele pe câmp. Otrava a fost pusă pe drum, dar și pe terenurile agricole“, a spus Constantin Neagoe.
13023632_1039601629446500_448921933_n
Ciobanii îi suspectează pe fermierii din zonă,dar nu au dovezi. Pe de altă parte spun ei,ar putea fi chiar oameni din sat.
Este vorba de o răzbunare. Au fost omorâte cu Furadan. Mie mi-au murit până acum cinci animale. Fermierii care au pus otravă pe terenurile agricole erau obligați să pună tăblițe prin care să anunțe acest lucru sau să îngrădească zona“, a mai declarat un cioban.

13023236_1039601519446511_756822417_nLa rândul lor fermierii se apără și spun că ei nu otrăvesc terenurile. „Oamenii din sat au pus otrava pentru că ciobanii le-au făcut rău pe margina satului. Noi nu avem de ce să facem astfel de lucruri. Eu i-am lăsat să pască pe câmp cu animalele pe unde au vrut ei“, a precizat Gigi Colce.

Pe câmp au fost descoperite boabe ce par a fi otravă. S-au luat probe care au fost duse la laborator și toată lumea așteaptă rezultatul. Întâmplarea a ajuns și la urechile polițiștilor. „Se fac verificări pentru a se stabili cu excatitate ce s-a întâmplat pe terenul agricol. Până în momentul de față nu a fost depusă plângere la poliție“, a spus Alin Apostol, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.-http://www.craiovaforum.romioare-oi-oaie-620x330

Despre slasher

Check Also

Ninge aproape toata saptamana in zona Calafat

Calafatul si comunele invecinate vor avea parte de ninsoare aproape toata saptamana conform prognozei meteorologilor …

Leave a Reply

FACEBOOK LIKE close[x]
Or wait 50 countdown seconds
%d blogeri au apreciat: