Home / Monden / CERERE OFICIALĂ! Coșmarul oricărui bărbat din ROMÂNIA poate deveni realitate! ARMATA, OBLIGATORIE?!

CERERE OFICIALĂ! Coșmarul oricărui bărbat din ROMÂNIA poate deveni realitate! ARMATA, OBLIGATORIE?!

Primarul de Botoșani, Ovidiu Portariuc îi va scrie președintelui României Klaus Iohannis, în contextul tulburărilor externe dar mai ales al avertismentelor ce-au fost lansate către statul român, scrie Botoşăneanul.ro.
Primarul propune reintroducerea stagiului militar obligatoriu, pe o durată de şase luni.
“Eu nu cred in pericole iminente dar nu se stie niciodata si una e sa aperi un oras ca Botosaniul cu 500 soldati profesionisti si alta e sa-l poti apara pe langa soldati si cu 40.000 rezervisti antrenati, mobilizati in 24 de ore! Extrapolat la nivel national, intr-o situatie de criza ipotetica e mult mai confortabil pentru noi si descurajant pentru altii sa stii ca in 24 de ore aproximativ 7-8 milioane de romani sunt gata de actiune”, spune Portariuc.
Primarul are şi o soluţie pentru cazul în care ideea sa nu va fi bine primită:
“Daca exista rezistenta la aceasta idee putem merge pe sistemul voluntariat in care pentru participarea la un program de 6 luni de pregatire militara, cetateanul sa obtina de exemplu scutire de impozit pe proprietati pe 5 ani. Ar putea exista un parteneriat intre Consiliul Local si Armata pentru un asemenea program intensiv de formare.”www.fanatik.ro11110583_10155598903080019_3497638937893962597_n

Despre slasher

Check Also

NOU ! DE MAINE POTI MANCA SI PIZZA LA FAST FOOD ADA&ANA

TI-E FOAME SI NU TE POTI HOTARA DACA VREI SA MANANCI PIZZA SAU SHAORMA ? …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

%d blogeri au apreciat: