Home / Monden / Cerere in casatorie cu baloane
baloane cu heliu colorate

Cerere in casatorie cu baloane

Cererea in casatorie a devenit un lucru care trebuie gandit foarte bine inainte si este un moment ce trebuie planificat in asa fel incat sa poata fi tinut minte toata viata. Daca inainte barbatul se punea in genunchi si isi cerea aleasa de sotie, desi astazi inca se pastreaza acest obicei, un simplu ingenuncheat pare sa nu mai fie suficient.

Pentru a face o cerere trebuie sa depui foarte mult efort si sa pui la punct totul pana la cel mai mic detaliu pentru ca rezultatul sa fie unul spectaculos. Am vazut cazuri in care cererea s-a facut la restaurantul in care cuplul a mers pentru prima data, sau in locul in care au avut primul sarut, prin atarnarea unei pancarte cu intrebarea „vrei sa fii sotiamea?”atarnata de la etajul unui bloc sau chiar la intrarea intr-un oras , iar exemplele pot continua la sfarsit. Altii au apelat la variante mai indraznete si si-au cerut iubitele in timp ce aruncau in gol cu parasutele sau se dadeau cu parapanta, pe cand altii au avut chiar si idei mai macabre inscenandu-si accidente mortale pentru ca apoi sa isi surprinda iubita printr-o cerere de casatorie.

baloane love Ceea ce nu putem nega este faptul ca oamenii au o imaginatie destul de bogata atunci cand vine vorba de o cerere in casatorie mai speciala si pot fi cu adevarat inventivi. Ultima cerere de casatorie la care am participat a inclus foarte multe baloane. Cu siguranta cu totii stiti acele baloane publicitare cu numeroase tipuri de mesaje. Insa cine spune ca baloanele nu pot fi folosite si pentru a-ti cere in casatorie persoana cu care ai ales sa iti petreci tot restul vietii?

Prietenii mei, care urmeaza sa faca impreuna 6 ani de relatie, „au decis” ca este momentul sa faca urmatorul mare pas in relatia lor. Si spun au decis intre ghilimele deoarece partea feminina a cuplului nu stie ca va fi ceruta de sotie. ca Cu ocazia aniversarii celor 6 ani de relatie, cuplul a decis sa faca o mare petrecere in care ii vor chema pe toti cei apropiati pentru a sarbatori o zi atat de importanta pentru ei.  Ceea ce Evelina – iubita nu stie este ca Mihai, iubitul ei, are altceva in plan. Impreuna cu familia ei, am realizat o mare surpriza in urma careia Evelina urmeaza sa fie cea mai surprinsa. Am planuit de la bun inceput alaturi de cei doi iubiti ca isi vor face aparitia mult mai tarziu si am specificat ca imi mometul in care vor intra in incapere o serie de baloane cu heliu colorate vor pica din cer peste ei. Ceea ce ea nu stie ste ca dupa ce toate baloanele colorate vor pica, atarnate de tavan vor ramane baloane cu heliu plutitoare, inscriptionate cu intrebarea „Vrei sa fii sotia mea?”. Poate ca nu este o idee dinre cele mai spectaculoase, insa cu sigranta va fi ceva neasteptat si in final despre asta este vorba.

Mai sunt 4 zile pana la marea petrecere care cu siguranta va fi una minunata. Si nu trebuie sa mai specific, stiind din srse sigur, ca se va termina cu un mare „DA”.

 

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Udrea și Bica, arestate în Costa Rica de Interpol

Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute miercuri de autorităţile din Costa Rica, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 1 =

%d blogeri au apreciat: