Home / Monden / Celebrul George Michael a murit de Craciun ! Cauza mortii e necunoscuta ! VIDEO
British singer George Michael poses for photo session prior to a press conference to promote his documentary film "George Michael, A different story," at a hotel in Tokyo, Thursday, Dec 15, 2005. The film, portraying his life in both bright and dark sides, will be released Dec 23. (AP Photo/Junji Kurokawa)

Celebrul George Michael a murit de Craciun ! Cauza mortii e necunoscuta ! VIDEO

Cântărețul și compozitorul George Michael, care a avut numeroase hit-uri cu grupul Wham în anii 1980 și mai târziu ca artist solo, a murit la vârsta de 53 de ani, transmit luni agențiile internaționale de presă, care îl citează pe agentul său.

„Cu mare tristețe, confirmăm că fiul nostru iubit, frate și prieten, George, a murit în pace în casa sa, de Crăciun”, a anunțat duminică agentul artistului, într-un comunicat citat de DPA.

Cauza morții nu a fost încă precizată.

Familia cere să îi fie respectată intimitatea în aceste zile dificile. Pentru moment, nu vom mai face alte declaraţii, a mai declarat agentul său.

Ultima fotografie cu George Michael datează din septembrie anul trecut când a luat masa cu un grup de amici într-un restaurant în Oxfordshire.

3ba2847300000578-4065534-image-a-30_1482710699185

Starul pop britanic, al cărui nume real era Georgios Kyriacos Panayiotou, a vândut mai mult de 100 de milioane de albume de-a lungul unei cariere care s-a întins pe aproape patru decenii, primul său album solo „Faith”, din 1987, fiind vândut în 20 de milioane de discuri și ocupând prima poziție în topuri, notează și AFP, care amintește și de succese ale artistului precum „Faith” sau ‘Careless Whisper’.

George Michael era homosexual și avea o relație cu Kenny Goss, scrie presa britanică.

British singer George Michael poses for photo session prior to a press conference to promote his documentary film „George Michael, A different story,” at a hotel in Tokyo, Thursday, Dec 15, 2005. The film, portraying his life in both bright and dark sides, will be released Dec 23. (AP Photo/Junji Kurokawa)

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Udrea și Bica, arestate în Costa Rica de Interpol

Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute miercuri de autorităţile din Costa Rica, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + eight =

%d blogeri au apreciat: