Home / Actualitate / Ce nu știai despre ansamblul rezidențial Maurer Residence
Maurer Residence

Ce nu știai despre ansamblul rezidențial Maurer Residence

Fiecare familie, atunci când este în căutarea unei locuințe perfecte care să devină un cămin potrivit pentru a își crește copiii, trebuie să se asigure că va cumpăra un imobil ce întrunește pe deplin nevoile și cerințele proprii. De asemenea, în acest sens contează în mare măsură ca toți membrii familiei ce au puterea de decizie să se informeze corespunzător cu privire la ansamblul rezidențial ales.
Astfel, dacă vă interesează una dintre locuințele ce fac parte din cadrul ansamblului rezidențial Maurer Residence , vă prezentăm în continuare câteva informații utile pentru a vă facilita decizia cumpărării unui astfel de imobil. Haideți să vedem despre ce este vorba.

Despre Maurer Imobiliare – dezvoltator imobiliar de succes care este în spatele ansamblului rezidențial Maurer Residence

Așadar, după cum am precizat mai sus și după cum se observă și din denumirea sa, Maurer Residence este al treilea proiect dezvoltat de Maurer Imobiliare. În cazul în care vă întrebați cine anume este Maurer Imobiliare, ei bine aceasta este una dintre cele mai mari și mai de succes companii de dezvoltare imobiliară din România.
Astfel, acest dezvoltator imobiliar este prezent pe piața imobiliară românească de speste 10 ani, fiind considerat „constructorul de visuri” pentru mii de familii. Printre proiectele sale de succes se numără: Avantgarden3 Brașov, Avantgarden3 Sibiu și Maurer Residence. Absolut fiecare bloc construit beneficiază de certificatul TÜV Rheinland, acesta fiind atestatul calității în construcții.

 

În ce zonă este amplasat ansamblul rezidențial Maurer Residence Brașov?

Maurer Residence Brasov

 

Pentru ca orice familie să beneficieze de siguranță și de sustenabilitate în ceea ce privește ansamblul rezidențial în care se va muta, Maurer Imobiliare a avut în vedere o locație excelentă pentru dezvoltarea proiectului imobiliar Maurer Residence. Astfel, aceste este amplasat într-unul din punctele cheie ale Brașovului, mai precis zona Tractorul care este pe deplin liniștită și sigură pentru orice familie.
De asemenea, zona Tractorul este situată la 8 minute de centrul Brașovului, la 5 minute de grădinițe și de școli generale și la 6 minute de Paradisul Acvatic. Totodată, aici sunt prezente locuri de joacă special amenajate pentru copii (Kinderland), ca punct de divertisment este cinematograful Cinema One, iar în apropiere sunt numeroase centre comerciale, clinici private, farmacii, benzinării, biserici și reprezentanțe auto.

Ce cuprinde ansamblul rezidențial Maurer Residence?

Fiind amplasat pe o suprafață de 3,6 ha, MaurerResidence cuprinde 750 de locuințe, în cadrul blocurilor de 4, 6 sau 8 etaje.
De asemenea, fiecare dintre locuințele ce fac parte din acest proiect imobiliar ambițios ating o gamă diversificată de compartimentări. Acestea sunt amenajate cu ajutorul celor mai bune și calitative materiale de la furnizorii Maurer Imobiliare.
Fie că este vorba despre studiouri, garsoniere, apartamente cu 2 sau 3 camere ori duplexuri, orice familie are posibilitatea de a alege varianta de locuință ideală pentru propriile nevoi, așteptări și cerințe.
Prin urmare, dacă sunteți în căutarea unei locuințe în care să simțiți cu adevărat ce înseamnă noțiunea de acasă, ansamblul rezidențial Maurer Residence din Brașov este varianta ideală pentru care puteți opta. Astfel, mai multe informații privint acest proiect imobiliar de succes veți găsi pe site-ul oficial maurer-residence.ro.

Facebook Comments

Despre Redactoe Ziarul De calafat

Check Also

Dulcețurile și murăturile pregătite în comuna Desa, produse tradiționale atestate

Murăturile, compotul sau dulcețurile pregătite în comuna Desa, de către cei care fac parte din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five − 2 =

%d blogeri au apreciat: