Home / Actualitate / Ce faci cand ai nevoie de ajutor pentru inmormantare? Apelezi la serviciile unor profesionisti!

Ce faci cand ai nevoie de ajutor pentru inmormantare? Apelezi la serviciile unor profesionisti!

In aceasta perioada plina de amaraciune sufleteasca, singura preocupare a familiei indoliate este de a se stresa si cu organizarea traditionala a inmormantarii. Dat fiind faptul ca ultimul drum al celui care deja nu se mai afla printre pamanteni are acum parte de un ultim omagiu, evenimentul trebuie sa fie cat se poate de atent organizat. Asadar, dat fiind faptul ca in astfel de momente durerea e prea mare pentru cei care l-au iubit, apleaza la sprijinul celor de la Funerare Alexandru.

Din dorinta de a le oferi sprijinul moral si practic tuturor familiilor care trec prin clipe atat de triste si de regretate, Funerare Alexandru isi pune la dispozitie produsele si serviciile pentru ca organizarea inmormantarii sa nu amplifice durerea si mai mult.

 

Funerare Alexandru – un lider de incredere

Funerare Alexansru Bucuresti„Funerare Alexandru va ofera cu intelegere si respect, servicii funereare complete pentru ca in acea perioada plina de durere sa va lipsiti de acea parte legata de problemele practice si de birocratie, care din pacate apar. Preluam toate aceste sarcini, efectiv intreaga operatiune de organizare a procesului de inhumare sau incinerare. Experienta de 10 ani in domeniul serviciilor funerare se reflecta in calitatea de top a serviciilor oferite de firma noastra. Noi lucram cu ajutorul de inmormantare, si de aceea unele pachete de servicii nu implica nici un cost din partea dumneavoastra.” – declara echipa din cadrul firmei Funerare Alexandru

Pe langa pachetele funerare avantajoase ca pret pe care firma le pune la dispozitie, aceasta mai promoveaza si o serie de articole funerare fara de care nicio inmormantare traditionala nu ar putea avea loc. De exemplu, aici se vor gasi monumente funerare, aranjamente florale, sicrie, dar si capace frigorifice.

Pe langa produse, Funerare Alexandru se axeaza enorm de mult pe calitatea serviciilor pe care le pune la dispozitie:

  • Constatarea decesului – echipa va pune la dispozitie un medic care sa constate, iar mai apoi sa confirme decesul.
  • Toaletarea – acest serviciu include igienizarea, cosmetizarea, barbieritul, imbracatul si asezatul in sicriu a trupului neinsufletit.
  • Imbalsamarea – acest proces are ca rol principal, impiedicarea descompunerii decedatului.
  • Manipularea – atat transportul, cat si manipularea sunt asigurate de echipa de profesionisti de la Funerare Alexandru.

 

Inhumarea – un alt proces de care se ocupa firma

Cu toate ca nu sunt multe la numar persoanele care solicita un astfel de serviciu, se pare ca de-a lungul timpului, Funerare Alexandru a realizat asta de cateva ori. Totusi, pentru a putea beneficia de procesul inhumarii, sunt necesare anumite documente precum: copia dupa certificatul constatator al decesului, certificatul de imbalsamare, autorizatie de la SANEPID, certificatul de deces, adeverinta de inhumare, dar si contractul de concesiune a locului de veci.

Asadar, Funerare Alexandru ofera intr-adevar servicii funerare complete, care nu ezita sa multumeasca fiecare client in parte. Dat fiind faptul ca echipa pune foarte mult accent pe umanitate, preturile pentru care presteaza astfel de servicii sunt accesibile oricui. O inmormantare nu ar trebui sa creeze si mai mult stres, asa ca profesionistii companiei stau mereu la dispozitia tuturor celor care au nevoie de sprijin.

 

Despre Redactoe Ziarul De calafat

Check Also

Primarul Ciobanu aduce lamuriri privind un subiect de interes public

Referitor la discutiile aparute in spatiul public privind un imprumut realizat de catre Primaria si …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *