Home / Sport / CALAFETENI MEDALIATI IN SERBIA

CALAFETENI MEDALIATI IN SERBIA

La data de 04.04.2015 in localitatea Nis din Serbia s-a desfasurat Turneul International de judo Memorialul “Nenad Cvetkovic”. Au concurat 410 sportivi din Romania, Bulgaria, Muntenegru si tara gazda Serbia, la categoriile de varsta U10 – U15, masculin si feminin.
Au fost prezenti in competitie si sportivii C.S. Independenta Calafat, care au reusit sa aduca acasa doua medalii de aur, trei de argint si una de bronz, pe care le-au adaugat la zestrea deja bogata a clubului.
Astfel, la categoria U15 sportivul SULCA ADRIAN s-a clasat pe locul I, iar STAMIN ALEXIA pe locul al II-lea. La categoria U12 sportivul POPA STEFAN s-a clasat pe locul al III-lea. La categoria U11 sportiva CATANA LUCIANA s-a clasat pe locul I, sportivii FUDULU SEBASTIAN si DANCIULESCU ANDREI s-au clasat pe locul al II-lea, iar CALINOIU HORATIU pe locul al VII-lea.
Antrenorul Pop Alexandru ne-a declarat urmatoarele: „Competitia a fost foarte utila, deoarece a constituit un bun prilej de a verifica nivelul la care se afla judokanii nostri, in perspectiva finalelor pe tara ale Campionatelor Nationale de judo, la categoriile de varsta U15, U14, U12 si U11, la care vom participa in lunile mai si iunie din acest an. Turneul a avut un grad sporit de dificultate, prin prezenta unor sportivi campioni ai tarilor lor, fapt ce ma determina sa apreciez rezultatele obtinute de noi.”20150404_134836-300x169

Despre slasher

Check Also

Rezultate excelente pentru sportivii calafeteni in Bulgaria

Turneu internațional de judo Kozlodui, Bulgaria Pe data de 02.12.2017, în oraș Kozlodui s-a desfășurat …

2 Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: