Home / Sport / Calafeteanul Adrian Sulca a castigat medalia de bronz la judo la europenele de cadeti

Calafeteanul Adrian Sulca a castigat medalia de bronz la judo la europenele de cadeti

La Sarajevo (Bosnia Herţegovina) se desfăşoară în aceste zile Campionatele Europene de judo – cadeţi. Joi, în prima zi, România a cucerit o medalie de aur, prin Giorgia Hagianu, care s-a impus la categoria 40 de kilograme, devenind campioană europeană.
Vineri, românii au mai obţinut două medalii, ambele de bronz. Alexandra Paşca (categora 52 kilograme) s-a clasat pe locul trei, iar a doua medalie de bronz a venit în concursul masculin, la categoria 73 kg.
Adrian Şulcă a ajuns până în semifinale, unde a fost învins de rusul Talunin. Pentru bronz, românul l-a învins pe italianul Giovanni Zaraca. Adrian Şulcă este din Dolj, fiind descoperit la clubul Independenţa Calafat de profesorul Alexandru Pop. În prezent, el se pregăteşte la lotul naţional la Cluj.

Despre slasher

Check Also

Un judoka calafetean în Japonia În perioada 24-25. XI. 2017, în Municipiul Cluj-Napoca s-a desfășurat finala C.N. de judo U23 (masculin și feminin). Sportivul calafetean, Șulcă Adrian, de la centrul olimpic a urcat de două ori pe podium, obținând aur la echipe și argint la individual. In perioada 3-20. XII. 2017 loturile României efectuează un stagiu de pregătire în Japonia, sub coordonarea prestigiosului sensei japonez, Kohei Oishi, cel care va antrena loturile Romaniei în următorii trei ani. Printre sportivii judoka ce fac această deplasare se află și sportivul Șulcă Adrian. Vor efectua stagiul de pregătire la Kodokan și la universitățile Nagoya. Sincere felicitări, Adi Șulcă!

În perioada 24-25. XI. 2017, în Municipiul Cluj-Napoca s-a desfășurat finala C.N. de judo U23 …

Lasă un răspuns

Or wait 5 seconds
%d blogeri au apreciat: