Home / Local / calafetean de 24 de ani arestat pentru trafic de droguri

calafetean de 24 de ani arestat pentru trafic de droguri

Doi doljeni au fost prinşi şi introduşi în arestul IPJ Dolj, la acest sfârşit de săptămână, în baza mandatelor emise pe numele lor. Unul dintre ei a fost condamnat definitiv, iar cel de-al doilea a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri.Reprezentanţii Poliţiei doljene au anunţat că, vineri, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj au pus în executare mandatul de arestare preventivă emis o zi mai devreme, respectiv pe 26 februarie a.c., de magistraţii Tribunalului Dolj pe numele lui Gelu Tiberiu Stănoiu, de 24 ani,din Calafat, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc. Tânărul a fost introdus în arestul IPJ Dolj.

În aceeaşi zi, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Bechet şi Postului de poliţie Ostroveni, în urma activităţilor specifice desfăşurate, l-au identificat şi introdus în arestul I.P.J. Dolj pe Nicolae Petrescu, de 51 de ani, din comuna Ostroveni, pe numele căruia magistraţii Judecătoriei Craiova au emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat definitiv la 1 an şi 6 luni închisoare pentru ucidere din culpă. Acesta va fi transferat în penitenciar pentru ispăşirea pedepsei.mandat

Despre slasher

Check Also

BOMBA ANULUI ! LUCIAN CIOBANU INTRA IN ISTORIE ! PROIECTE EUROPENE DE 600 MILIARDE LEI VECHI DECLARATE ELIGIBILE PENTRU CALAFAT !

Azi Calafatul primeste probabil cea mai buna veste din ultimii 27 de ani . Proiecte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
Or wait 5 seconds