Home / Local / Câini de la Sibiu, sosiți în sprijinul polițiștilor calafeteni

Câini de la Sibiu, sosiți în sprijinul polițiștilor calafeteni

caini-3Două echipe canine din cadrul Centrului Chinologic “Dr. Aurel Greblea” Sibiu au sosit în Dolj pentru a-i ajuta pe polițiști în cadrul unei acțiuni de combatere a trecerii ilegale a frontierei de stat.

În acest context, si la nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj s-au organizat două filtre pe drumurile naţionale care converg către punctele de trecere a frontierei, repectiv pe D.N. 56, la iesire din municipiul Calafat si pe D.N. 55, la iesire din orasul Bechet. În cadrul acţiunii, poliţiştii verifică în special, autovehiculele de transport mărfuri si persoane care se deplaseayă dinspre punctele de trecere a frontierei în scopul depistării eventualelor persoane care ar încerca să pătrundă fraudulos în ţara noastră.

În sprijinul oamenilor legii din judeţul Dolj au sosit aceste două echipe canine din cadrul Centrului Chinologic “Dr. Aurel Greblea” Sibiu.

Astfel, doi câini poliţişti, din rasele ciobănesc german şi ciobănesc belgian, specializati în descoperirea de persoane, împreună cu conductorii acestora, participă alături de poliţiştii doljeni în desfăşurarea activităţilor specifice de supraveghere şi control al traficului rutier. Aportul echipelor canine este deosebit de important în verificarea autovehiculelor de mari demensiuni, destinate transportului rutier de mărfuri.

Câinii poliţişti vor acţiona împreună cu poliţiştii doljeni pentru descoperirea persoanelor care încearcă să pătrundă ilegal pe teritoriul României dar şi pentru creşterea gradului de siguranţă publică şi asigurarea unui serviciu poliţienesc modern şi la cele mai înalte standarde de calitate pentru cetăţenii în slujba cărora suntem zi de zi.caini-3

Despre slasher

Check Also

Alina Bica – legaturi periculoase in zona Calafat !

Fostul sef al DIICOT , protejata a fostului presedinte Traian Basescu si prietena a Elenei …

Un comentariu

  1. OFERTA COLABORARE pentru publicare anunțuri online. Se lucrează comod de acasă maxim 3 ore pe zi, în funcție de abilități. Cerințe: -necesar calculator -conexiune internet -cunoștințe minime PC -seriozitate -perseverență -atenție la detalii Nu este necesară experiență. Asiguram: Instruire gratuita sub forma unor lecții prin mail, contract legal de comision , scrisoare de recomandare. Important! Acest proiect vizează si piața americană. Se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate. Daca doriți mai multe informații, contactati-ma la adresa: slavila.precup@yahoo.ro , cu mesajul “ INFO”

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: