Home / Local / Ca in filmele cu prosti ! Sondajul publicat ieri s-a dovedit fals ! Autorii articolului demascati dupa o gafa monumentala !

Ca in filmele cu prosti ! Sondajul publicat ieri s-a dovedit fals ! Autorii articolului demascati dupa o gafa monumentala !

Ieri o publicatie online din Calafat a publicat un sondaj care mirosea de la o posta a facatura . Azi ca in flmele cu prosti autorul articolului a fost demascat ! Astfel ieri PSD Dolj a demarat un sondaj in municipiul Calafat un sondaj care s-a derulat si in cursul zilei de azi . Cu toate acestea blogul respectiv a publicat inca de aseara rezultatele finale( cu o zi inainte de finalizarea pe teren a sondajului ) cand inca nici jnu se facuse nici macar o centralizare partiala dovedindu-se astfel ca articolul este o minciuna ordinara . Chiar azi tinerii care efectuau sondajul pe strazi au confirmat faptul ca nu s-a publicat nici un rezultat al sondajului . Acelasi raspuns a fost primit si de la reprezentantii PSD care au fost contactati si care la randul lor au fost extrem de deranjati de faptul ca s-a publicat un sondaj fals . Conform unor informatii credibile confirmate chiar si de operatorii de pe teren ieri Mircea Guta conducea cu peste 40% iar azi diferenta s-a marit conform operatorilor de pe teren care au intervievat oamenii din Calafat images

Despre slasher

Check Also

Podul de la Calafat a adus statului al doilea profit pe județ

Surpriza topului firmelor după profit vine de la o societate înființată de statul român, în …

5 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *