Home / Local / Ca in filmele cu prosti ! Sondajul publicat ieri s-a dovedit fals ! Autorii articolului demascati dupa o gafa monumentala !

Ca in filmele cu prosti ! Sondajul publicat ieri s-a dovedit fals ! Autorii articolului demascati dupa o gafa monumentala !

Ieri o publicatie online din Calafat a publicat un sondaj care mirosea de la o posta a facatura . Azi ca in flmele cu prosti autorul articolului a fost demascat ! Astfel ieri PSD Dolj a demarat un sondaj in municipiul Calafat un sondaj care s-a derulat si in cursul zilei de azi . Cu toate acestea blogul respectiv a publicat inca de aseara rezultatele finale( cu o zi inainte de finalizarea pe teren a sondajului ) cand inca nici jnu se facuse nici macar o centralizare partiala dovedindu-se astfel ca articolul este o minciuna ordinara . Chiar azi tinerii care efectuau sondajul pe strazi au confirmat faptul ca nu s-a publicat nici un rezultat al sondajului . Acelasi raspuns a fost primit si de la reprezentantii PSD care au fost contactati si care la randul lor au fost extrem de deranjati de faptul ca s-a publicat un sondaj fals . Conform unor informatii credibile confirmate chiar si de operatorii de pe teren ieri Mircea Guta conducea cu peste 40% iar azi diferenta s-a marit conform operatorilor de pe teren care au intervievat oamenii din Calafat images

Despre slasher

Check Also

Alina Bica – legaturi periculoase in zona Calafat !

Fostul sef al DIICOT , protejata a fostului presedinte Traian Basescu si prietena a Elenei …

5 Comentarii

  1. Asta este o alta minciuna,chiar ieri m-am intalnit cu cei 2 asa zisi studenti iar din 19 apartamente doar o usa s-a deschis si le-a vorbit.Eu i-am trimis la facultate ca de-al ca ei nu ajung in politica.

  2. Si pt. domnul guta cine face acest sondaj de 40%?dv!

  3. Atentie mare la titlu domnu redactor!acesta nu este un film cu prosti si se discuta despre un eventual primar al unui municipiu,asa ca prostii ar fi cine…cetateni.mutumesc anticipat

  4. orice partid ar face sondaj tot noi suntem prostii….toti au ziare platite fiecare minte pentru el

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: