Home / Actualitate / Bun venit pe Mydinner.ro LO*RE*CA’S MALL
mydinner lo-re-ca's mall

Bun venit pe Mydinner.ro LO*RE*CA’S MALL

Bun venit pe Mydinner.ro! De cate ori nu v-ati saturat sa ascultati robotul in timp ce asteptati sa va raspunda cineva din personalul unui restaurant pentru a va face rezervare pentru micul dejun, pranz sau cina? Sau de cate ori ati incercat sa rezervati masa preferata, intr-o anumita zona a restaurantului si v-ati intalnit cu refuzul categoric deoarece a fost déjà rezervata? Daca v-ati regasit in una din aceste situatii, iata ca este timpul ca aceasta problema sa isi gaseasca rezolvarea.

Pe mydinner.ro aveti acces la toate restaurantele din tara si nu numai, aveti acces la configuratia acestora, astfel incat sa va puteti alege masa preferata singuri, fara a fi nevoie sa sunati si sa asteptati ca cineva sa va preia apelul. Ne puteti numi „un mall de restaurante” daca doriti, deoarece precum un mall care va punem la dispozitie diverse produse, site-ul nostru dispune de o gama vasta de localuri din care puteti alege. Si totul se face online. Puteti intra pe site-ul nostru pentru a cauta care este restaurantul cel mai apropiat de zona in care stati si odata dat click pe unul dintre numeroasele variante, vi se pune la dispozitie diagrama cu amplasarea meselor restaurantului, astfel incat duneavoastra sa o puteti alege pe cea pe care o doriti.  Nu va mai trebui sa va multumiti cu singura masa pe care restaurantul o mai are disponibila sau cu ce va rezerva acestia, ci puteti sa alegeti dumneavoastra masa cu vedere la geam sau una mai retrasa, in functie de preferinte. Indiferent de localitatea in care va aflati, cu un singur click pe mydinner.ro aveti acces la toate restaurantele, cafenelele, pub-urile, cluburile sau cofetariile din orasul respectiv. De asemenea, daca sunteti adeptii restaurantelor ce ofera meniul zilei sau livrare la domiciliu, atunci ati nimerit exact unde trebuia. Iar rezervarile sunt unele ferme si nu trebuie sa va faceti griji ca nu veti gasi locuri in momentul in care ati ajuns la restaurant sau comanda nu va va fi livrata. Meniul primit va fi intocmai cu ceea ce ati comandat, iar rezervarea va fi respectata intocmai.

Din dorinta de a va oferi servicii cat mai complete, v-am pus la dispozitie prezentari video, tururi virtuale, descrieri, imagini si informatii despre fiecare locatie astfel incat sa puteti alege locatia in functie de motivul pentru care doriti, fie ca este vorba de meniul zilei, de o cina la un restaurant sau pentru organizarea unui anumit eveniment. Va puteti alege localul dupa diferite criterii precum : meniul dorit, zona in care este amplasat, numarul de locuri, parcari in zona sau chiar modalitati de plata.

Daca nu sunteti un simplu client ci detineti un restaurant, mydinner.ro va ofera posibilitatea de a va promova serviciie si produsele pe care le oferiti, astfel incat numarul clientilor dumneavoastra va creste considerabil.

MyDinner este o platforma dedicate tuturor localurilor si restaurantelor care va permite sa adaugati oricate localuri detineti, precum si terasele, cluburile sau saloanele aferente pe care le puteti adauga prin crearea unui profil pe acest site. Odata creat profilul puteti adauga tot felul de informatii reprezentative pentru localul dumneavoastra precum si imagini astfel incat potentialii clienti sa il poata vedea.

            Va asteptam pe MyDinner sa profitati de intreaga noastra gama de localuri si servicii.

 

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Un barbat de 50 de ani din Ciupercenii Vechi,s-a aruncat de la etajul doi al Spitalului Județean de Urgență Craiova

Un barbat în vârstă de 50 ani din  Ciupercenii Vechi, s-a aruncat în gol de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 2 =

%d blogeri au apreciat: