Home / Sport / BREAKING NEWS ! Ştiinţa renaşte! Anunț oficial făcut de olteni: „Balaci va fi preşedinte” !

BREAKING NEWS ! Ştiinţa renaşte! Anunț oficial făcut de olteni: „Balaci va fi preşedinte” !

Reprezentanţii asociaţiei suporterilor adevăratei Universitatea Craiova, „Ştiinţa sîntem noi”, au prezentat ieri, într-o conferinţă de presă, detalii de la negocierile care se poartă pentru renaşterea grupării alb-albastre, echipă intrată în faliment anul trecut.

În noua structură a clubului, acţionariatul ar urma să fie împărţit în 3, fiecare cu cîte 33 la sută:

– Adrian Mititelu
– Asociaţia „Ştiinţa Sîntem Noi”
– alţi investitori

„Noul club se va organiza în societatea Universitatea Craiova SA, care va asigura continuitatea echipei de fotbal FC Universitatea Craiova, avînd în capitalul social brandul acesta.

În prezent sîntem în negocieri intense cu domnul Adrian Mititelu şi avem convingerea că vom ajunge la un numitor comun. Vom anunţa, desigur, rezultatul acestor negocieri, atunci când va fi momentul.

Sperăm ca pînă la finele lunii martie să ştim în ce ligă vom juca.
După regulament ar fi liga a doua, dar avem şi varianta cu liga a IV-a. Va conta de federaţie, de investitorii pe care îi vom avea alături”, au anunţat membrii Asociaţiei, informează editie.ro.

Aceştia au mai precizat că s-au înţeles cu Primăria din Balş pentru ca echipa să joace la început acolo meciurile de acasă.

Balaci preşedinte
„Scopul este de a readuce în competiţii această echipă. Tocmai de aceea avem nevoie de implicarea şi ajutorul tuturor suporterilor. Ne-am gândit la un sistem occidental, prin care fiecare suporter va avea propria sa contribuţie.

În prezent, important pentru noi este că domnul Mititelu deţine palmaresul şi însemnele echipei, de altfel suntem onoraţi să vă spunem că îi avem alături de noi pe domnii Ilie Balaci şi Aurel Ţicleanu, ambii şi-au arătat sprijinul necondiţionat. Alături de noi mai sunt Eugen Trică, Florin Şoavă, Gheorhe Ceauşilă, Mircea Bornescu, Dragoş Bon, Nicolo Napoli, Robert Săceanu, Mădălin Ciucă şi Florin Costea”.

Toţi fanii care doresc să intre în Asociaţia care va participa la finanţarea echipei trebuie să plătească anual o cotizaţie de 200 lei. Sînt pînă în acest moment 800 de membri plătitori. 647152-stadion-suporteri-craiova

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Dunarea Calafat masacrata la Cetate : Tractorul Cetate-Dunarea Calafat 6-1 !

Pe stadionul din Cetate s-au intalnit sambata dimineata echipele Tractorul Cetate si Dunarea Calafat, intr-o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − eleven =

%d blogeri au apreciat: