Home / Local / Breaking News ! In sedinta din aceasta luna Lucian Ciobanu va infiinta societatea care va efectua lucrarile publice ale primariei ! O mare sansa pentru cei care vor sa munceasca !

Breaking News ! In sedinta din aceasta luna Lucian Ciobanu va infiinta societatea care va efectua lucrarile publice ale primariei ! O mare sansa pentru cei care vor sa munceasca !

In sedinta de la finalul acestei luni va fi realizata societatea care va prelua lucrarile publice si mare parte dintre serviciile primariei . Astfel unul dintre cele mai importante proiecte ale primarului Lucian Ciobanu devine realitate . Astfel majoritatea lucrarilor publice nu vor mai fi executate de catre firme private ci de catre societatea primariei . De asemenea multe contracte de servicii ale comunitatii vor fi preluate conform legii de catre aceasta entitate .
In primul rand acest lucru inseamna ca banii platiti pentru toate acestea vor ramnane in Calafat dar mai ales oamenii care vor lucra pentru acestea vor fi calafeteni . De asemenea societatea va putea prelua in subantrepriza portiuni ale unor proiecte mari care se vor desfasura la Calafat si despre care veti afla in curand . Mai mult societatea va face si productie urmand ca tot mobilierul stradal ( banci , cosuri de gunoi ) si materiale de constructie ( boltari , borduri , pavele , etc ) necesare la infrumusetarea orasului sa fie produse tot acolo . Vor fi executate si lucrari in domeniul privat contra cost la cererea cetatenilor .Va fi o societate care va crea locuri de munca pentru cei care doresc cu adevarat sa munceasca , nu pentru aceia care vad munca ca pe un fel de asistenta sociala . Nu va fi realizat totul brusc , va fi un proces de durata iar sociatea va deveni complet functionala cu toate serviciile din subordine in aproximativ un an insa in sedinta de pe 31 mai va fi facut primul pas fiind probabil ca pana la sfarsitul lunii iulie sa fie demarata prima lucrare publica realizata de aceasta . Din fericire demararea societatii nu va putea fi impiedicata de interese politice sau personale ale unora Ademenea societati ale primariilor au fost infiintate deja in zeci de orase , cele mai cunoscute cazuri fiin Craiova si Bucuresti , unde se bucura de un real succes .

Despre slasher

Check Also

Tanar din Motatei la inchisoare pentru ucidere din culpa

Potrivit IPJ Dolj, ieri, 10 ianuarie 2018, poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *