Home / Actualitate / BOMBA lui Liviu Dragnea, CONFIRMATĂ . Iohannis prins cu minciuna

BOMBA lui Liviu Dragnea, CONFIRMATĂ . Iohannis prins cu minciuna

Președintele PSD Liviu Dragnea a dezvăluit faptul că președintele Klaus Iohannis s-a implicat în negocierile dintre PNL și UNPR, iar Gabriel Oprea a fost chemat la Cotroceni pentru o discuție.

Liderul senatorilor PSD, Mihai Fifor, confirmă informațiile lansate de Liviu Dragnea și susține că dezvăluirile s-au făcut la grupul PSD din Senat.

”Nu e normal ca institutiile statului sa se implice in negocierile politice ale partidelor. Separarea puterilor in stat nu ar trebui sa fie un deziderat, ci o realitate!

Problema nu este cine a oferit informatia legata de discutiile de la Cotroceni. In acest caz, nu pun la indoiala veridicitatea celor spuse de noul nostru coleg, Octavian Bumbu, ci, daca se confirma ca intalnirea, privind posibila fuziune dintre PNL şi UNPR, ar avea girul de la Presedintele tarii. In acest caz, separarea puterilor in stat ar fi doar o fraza neaplicata din Constitutie”.

Asa cum social democratii au decis la sedinta CEX de la Targoviste, conducerea partidului mentine posibilitatea unui dialog cu UNPR, intr-un termen rezonabil, insa spune transant ca PSD va merge singur la alegerile parlamentare, indiferent dacă UNPR acceptă, sau nu, fuziunea cu social-democraţii”, susține Mihai Fifor.

media-144472917418852800

Despre slasher

Check Also

Doi condamnati doi Poiana Mare au fost incarcerati

Reprezentanții IPJ Dolj au anunțat că, ieri, 14 februarie 2018, între orele 10.00 – 13.00, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

%d blogeri au apreciat: