Home / Monden / Birjarul Tarzan de Oradea: Şoferii cu staţii radio, bruiaţi de un orădean cu gura slobodă (VIDEO)

Birjarul Tarzan de Oradea: Şoferii cu staţii radio, bruiaţi de un orădean cu gura slobodă (VIDEO)

Şoferii care au staţii radio în maşini ştiu cât de exasperaţi sunt camionagiii, şi nu numai ei, când trec pe drumurile naţionale din Bihor.

Folosite pentru a afla unde stau la pândă echipajele Poliţiei, Autorităţii Rutiere Române şi Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Traficul Rutier, pe unde s-a petrecut vreun accident care îngreunează circulaţia ori ce drumuri de scurtătură există, staţiile radio sunt bruiate de luni bune de un auto-intitulat „Tarzan de Oradea”, care intervine peste discuţiile şoferilor.

Tarzan nu doar că nu-i lasă să vorbească, ci înjură continuu, fără pic de ruşine, şi urlă ca ultimul venit în neamul lui Manivelă.

În nenumărate rânduri, şoferii i-au cerut să înceteze, ba cu buna, ba cu ameninţări, dar degeaba, căci necunoscutul Tarzan a făcut o obsesie din bruierea discuţiilor.

Încă un motiv de ruşine pentru zona Bihorului, deoarece, după cum zic camionagiii, astfel de specimene nu există în celelalte părţi din ţară, unde staţiile sunt folosite pentru ca şoferii să se ajute între ei. Mâine-poimâine, te pomenenşti că, cu asemenea Tarzani, ajung bihorenii mai nasol ca moldovenii…

 

Sursa

Comments

comments

Despre admin

Check Also

Vinerea Mare: Obiceiuri şi tradiţii în această zi

Vinerea Mare sau Vinerea Paştilor, Vinerea Seacă, Vinerea Patimilor, este o zi de mare doliu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FACEBOOK LIKE close[x]
Or wait 50 countdown seconds
%d blogeri au apreciat: