Home / Monden / Biografia lui Coldea ! Cum sa ajungi din prostul clasei cel mai puternic om din Romania !

Biografia lui Coldea ! Cum sa ajungi din prostul clasei cel mai puternic om din Romania !

Jurnalistul Dan Andronic povestește într-un editorial pentru Evenimentul Zilei ascensiunea fulminantă în carieră a generalului Florian Coldea. Din păcate, modul în care acesta a evoluat arată că performanțele în educație sunt egale cu zero pentru instituțiile statului și pentru cei pe care poporul i-a învestit cu putere de decizie.

Florian Coldea a absolvit Liceul Industrial nr. 11 din Arad la SERAL. A mers apoi la Institutul Politehnic din Timișoara unde a rămas REPETENT. Pentru că este clar că nu prea i-a plăcut să învețe, tânărului ce avea să devină mai târziu cel mai puternic om din România, i s-a întins o mână din partea generalului Dan Gheorghe, ofițer de carieră și ruda mamei sale.

Vezi și Acuzații înfiorătoare: ofițer SRI asasinat în arest la Codlea. SRI – capul mafiei cu sprijinul unei parti din justitie si a unei parti din presa

Se pare că Academia de Informații l-a primit cu brațele deschise și după ce în 1995, Coldea a rămas repetent din nou, a reușit să-și dea licența un an mai târziu și în 10 ani, la doar 34 de ani era deja prim adjunct al SRI, adică cel mai important grad pe care-l poate avea un ofițer de informații.

Pe repede înainte a bifat toate gradele, astfel că la 43 de ani, repetentul de altă dată, ajungea general – locotenent.

Citiți întreaga biografie a lui Coldea pe evz.ro

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Udrea și Bica, arestate în Costa Rica de Interpol

Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute miercuri de autorităţile din Costa Rica, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five + 18 =

%d blogeri au apreciat: