Home / Politica / Băsescu: Guvernul tehnocrat e bătaie de joc

Băsescu: Guvernul tehnocrat e bătaie de joc

Guvernarea tehnocrată este inutilă, a apreciat Traian Băsescu. Fostul președinte i-a explicat Simonei Gheorghe, la România Tv, că guvernul nu poate face nimic, fiind obligat să funcționeze după un Cod Penal (de fapt a vrut să se refere la Codul Fiscal-n.red.) care reduce veniturile și crește cheltuielile publice. Ce s-a tăiat din venituri e bun tăiat, a arătat Băsescu.

Ca urmare, guvernul va fi obligat să reducă bugetul pentru investiții, ca să ne încadrăm în deficitul bugetar de 3%. ”Se sacrifică dezvoltarea țării, a spus Băsescu.Uitați-vă cum își bat joc de guvern în Parlament”. Nu parlamentarii au votat guvernul Cioloș, l-a întrebat Simona Gheorghe?
”L-au votat ca să aibă de cine își bată joc. În fiecare săptămână, se mai duc și propun creșteri. Ce creștere să mai facem noi? La consilierii din primării, la pensii speciale”, a spusTraian Băsescu.
”Nu-i suspectez de faptul că își trădează țara, că sunt români, a spus Traian Băsescu, dar să aduci niște funcționari fără sprijin politic, care și-au luat concediu fără plată ca să vină miniștri e degradant pentru o țară ca România. Ei fiind maxim funcționari de rang mediu la Bruxelles. Cine a propus și plămădit acest guvern n-a făcut decât să-l umilească, să-l supună abuzurilor Parlamentului. Nu va putea face nimic, va fi un eșec. Singura lor șansă e să plece repede”, a concluzionat Băsescu.
– See more at: http://www.dcnews.ro/basescu-guvernul-tehnocrat-e-bataie-de-joc_501808.html#sthash.Op32yfvP.dpufguvern_ciolos_31250200

Despre slasher

Check Also

Andreea Marineascu este noua presedinte al OFSD Calafat

” Organizatia Femeilor Social Democrate din Calafat si-a ales conducerea pentru urmatorii doi ani ! …

Leave a Reply

FACEBOOK LIKE close[x]
Or wait 50 countdown seconds
%d blogeri au apreciat: