Home / Politica / Băsescu: Guvernul tehnocrat e bătaie de joc

Băsescu: Guvernul tehnocrat e bătaie de joc

Guvernarea tehnocrată este inutilă, a apreciat Traian Băsescu. Fostul președinte i-a explicat Simonei Gheorghe, la România Tv, că guvernul nu poate face nimic, fiind obligat să funcționeze după un Cod Penal (de fapt a vrut să se refere la Codul Fiscal-n.red.) care reduce veniturile și crește cheltuielile publice. Ce s-a tăiat din venituri e bun tăiat, a arătat Băsescu.

Ca urmare, guvernul va fi obligat să reducă bugetul pentru investiții, ca să ne încadrăm în deficitul bugetar de 3%. ”Se sacrifică dezvoltarea țării, a spus Băsescu.Uitați-vă cum își bat joc de guvern în Parlament”. Nu parlamentarii au votat guvernul Cioloș, l-a întrebat Simona Gheorghe?
”L-au votat ca să aibă de cine își bată joc. În fiecare săptămână, se mai duc și propun creșteri. Ce creștere să mai facem noi? La consilierii din primării, la pensii speciale”, a spusTraian Băsescu.
”Nu-i suspectez de faptul că își trădează țara, că sunt români, a spus Traian Băsescu, dar să aduci niște funcționari fără sprijin politic, care și-au luat concediu fără plată ca să vină miniștri e degradant pentru o țară ca România. Ei fiind maxim funcționari de rang mediu la Bruxelles. Cine a propus și plămădit acest guvern n-a făcut decât să-l umilească, să-l supună abuzurilor Parlamentului. Nu va putea face nimic, va fi un eșec. Singura lor șansă e să plece repede”, a concluzionat Băsescu.
– See more at: http://www.dcnews.ro/basescu-guvernul-tehnocrat-e-bataie-de-joc_501808.html#sthash.Op32yfvP.dpufguvern_ciolos_31250200

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Tabăra politică de vară  a CSLDE „START – alegem România” a pus accent pe diminuarea fenomenului de „brain drain”

Peste 50 de tineri politicieni liberal democrați, membri ai Clubului Studenților Alianței Liberalilor și Democraților …

Un comentariu

  1. Alelalte au fost mai bune, de am ajuns rasul tuturor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × one =

%d blogeri au apreciat: