Home / Actualitate / Bărbatul din Pleniţa care a înjunghiat o vânzătoare pentru o pâine, a fost arestat

Bărbatul din Pleniţa care a înjunghiat o vânzătoare pentru o pâine, a fost arestat

O vânzătoare în vârstă de 25 de ani din Craiova a fost înjunghiată luni pentru o pâine. Agresorul a fost prins şi arestat pentru tentativă de omor şi tâlhărie.
Bărbatul de 52 de ani din Pleniţa, le-a spus anchetatorilor că nu regretă fapta şi că îşi dorea să ajungă la închisoare.
Agresorul a încercat în urmă cu câţiva ani să îşi pună capăt zilelor, însă ieri a recurs la un gest extrem şi a înjunghiat o vânzătoare pentru o pâine. Tânăra de 25 de ani a ajuns la spital în stare gravă, iar imediat a intrat în sala de operaţie. Medicii au declarat că starea victimei este stabilă în acest moment. „În urma vizualizării imaginilor video se observă cum inculpatul Ilie Florian intră în incinta magazinului, iar în intervalul 07:44:35 – 07:44:36 cum o agresează fizic pe Ciucă Raluca Mariana, aplicându-i o lovitură cu cuţitul în zona flancului stâng. De asemenea, pe imaginile video se observă cum inculpatul ia bunurile de pe tejghea ( ţigări şi o pâine) şi cu toată opoziţia persoanei vătămate reuşeşte să părăsească magazinul având asupra sa bunurile sustrase. Cu ocazia audierii, inculpatul Ilie Florian a declarat că nu are nici o sursă de venit şi în aceste condiţii s-a hotărât să comită o faptă penală pentru a fi condamnat şi încarcerat în penitenciar“, se arată în referatul procurorilor. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile. Bărbatul care a înjunghiat o vânzătoare pentru o pâine este acuzat de tentativă d eomor şi tâlhărie. Riscă să stea 25 de ani în spatele gratiilor. 646x404 (1)

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Tanar din Poiana Mare depistat la volan fara permis

La data de 6 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliție Desa au depistat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × three =

%d blogeri au apreciat: