Home / Actualitate / barbat din Plenita a fugit de polițiști cu mașina plină cu țigări de contrabandă

barbat din Plenita a fugit de polițiști cu mașina plină cu țigări de contrabandă

Un bărbat de 29 de ani, din comuna doljeană Plenița, a fost reținut în cursul zilei de marți, după ce în mașina sa au fost găsite aproape 4.000 de pachete de țigări de contrabandă. Bărbatul a fugit de polițiștii care i-au făcut semn să tragă pe dreapta, însă a pierdut controlul direcției și s-a oprit într-un șanț.

Oamenii legii au precizat că, marți dimineață, în jurul orei 10.00, polițiștii din Plenița l-au observat în trafic, la volanul unui autoturism Ford Fiesta, pe Nicolae Banu, de 29 de ani, din localitate, recidivist, despre care aveau informații că transportă țigări de contrabandă. Polițiștii i-au făcut semn șoferului să tragă pe dreapa, însă acesta a refuzat. „Conducătorul auto, la observarea echipajului de poliţie, a demarat în trombă, încercând să îşi asigure scăparea, fapt pentru care polițiștii au procedat la urmărirea acestuia. Tânărul de 29 de ani a pierdut controlul direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă, intrând cu autoturismul într-un şanţ“, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj. În urma controlului, polițiștii au găsit în mașina condusă de bărbatul din Plenița 3.810 de pachete țigări netimbrate mărcile Marble și Ashima.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată, urmând să fie predată Direcției Vamale Dolj.

Oamenii legii au mai precizat că pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de contrabandă, iar după ce a fost audiat, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie dus la instanța de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Despre slasher

Check Also

Primarul Ciobanu aduce lamuriri privind un subiect de interes public

Referitor la discutiile aparute in spatiul public privind un imprumut realizat de catre Primaria si …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *