Home / Local / Bancnotă de 50 de euro falsă descoperită la Calafat

Bancnotă de 50 de euro falsă descoperită la Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au descoperit un cetăţean polonez care intenţiona să achite taxa de pod cu o bancnotă falsă de 50 de euro.
În cursul zilei de marţi, 16 iunie, în jurul orei 12.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au fost sesizaţi de către un controlor de trafic din cadrul Agenţiei de Control şi Încasare Calafat, cu privire la faptul că un cetăţean polonez a încercat să plătească taxa de pod cu o bancnotă de 50 de euro falsă.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că persoana în cauză este cetăţeanul polonez Adam L., în vârstă de 25 de ani, iar în urma examinării bancnotei a reieşit că aceasta nu prezintă elementele de siguranţă ale uneia autentice.Persoana în cauză a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că bancnota era falsă.
Bancnota a fost reţinută pe bază de dovadă, iar în cauză au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie de valori falsificate.dollar-bill-166309_640

Despre slasher

Check Also

Liceul Teoretic „Independenta” din Calafat este o institutie de prestigiu recunoscuta la nivel national

În cei 100 de ani de existenţă, Liceul „Independenta” din Calafat, având în prezent reputaţia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *