Home / Local / Bancnotă de 50 de euro falsă descoperită la Calafat

Bancnotă de 50 de euro falsă descoperită la Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au descoperit un cetăţean polonez care intenţiona să achite taxa de pod cu o bancnotă falsă de 50 de euro.
În cursul zilei de marţi, 16 iunie, în jurul orei 12.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au fost sesizaţi de către un controlor de trafic din cadrul Agenţiei de Control şi Încasare Calafat, cu privire la faptul că un cetăţean polonez a încercat să plătească taxa de pod cu o bancnotă de 50 de euro falsă.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că persoana în cauză este cetăţeanul polonez Adam L., în vârstă de 25 de ani, iar în urma examinării bancnotei a reieşit că aceasta nu prezintă elementele de siguranţă ale uneia autentice.Persoana în cauză a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că bancnota era falsă.
Bancnota a fost reţinută pe bază de dovadă, iar în cauză au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie de valori falsificate.dollar-bill-166309_640

Despre slasher

Check Also

La initiativa primarului Ciobanu va fi infiintat Consiliul Local al elevilor

La initiativa primarului Lucian Ciobanu la Calafat va fi infiintat Consiliul Local al elevilor Acesta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
Or wait 10 seconds