Home / Featured / Avertizare METEO: Polei, ploi şi ninsori

Avertizare METEO: Polei, ploi şi ninsori

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă avertizare cu privire la depuneri de polei şi precipitaţii mixte, care vizează intervalul 6 ianuarie, ora 4 – 6 ianuarie, ora 22.

În intervalul menţionat, temporar vor fi precipitaţii mixte ce vor favoriza formarea poleiului, iar aria acestora va fi în extindere treptată dinspre partea de sud-vest a teritoriului, cuprinzând cea mai mare parte a ţării.

Spre sfârşitul nopţii de marţi spre miercuri (5/6 ianuarie), depunerile de polei se vor semnala local în Oltenia, sudul Banatului şi sud-vestul Munteniei, iar în prima parte a zilei de miercuri, 6 ianuarie, poleiul se va forma şi în restul Munteniei (inclusiv zona Municipiului Bucureşti) şi pe arii restrânse în Dobrogea. După-amiaza şi în prima parte a nopţii de miercuri spre joi (6/7 ianuarie) poleiul va fi prezent local şi temporar, mai ales în regiunile din jumătatea de nord a ţării.

Începând din cursul nopţii de 6/7 ianuarie (miercuri/joi) vor predomina ninsorile, în special în nord-est şi în zona de munte, iar în sud-est va ploua şi se vor cumula cantităţi de apă mai importante.

Despre slasher

Check Also

Petreceri magice cu animatori talentati numai pe petrecerimagice.ro

Fiecare copil viseaza sa isi intalneasca personajul favorit din povesti sau din desene animate macar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
Or wait 10 seconds