Home / Actualitate / AVERTIZARE de la meteorologi pentru următoarele zile

AVERTIZARE de la meteorologi pentru următoarele zile

În următoarele trei zile, vremea se anunţă deosebit de rece în cea mai mare parte a ţării. Duminică şi luni, temporar va ploua în aproape toate regiunile.

DUMINICĂ, vremea va fi, în general, închisă si rece, chiar deosebit de rece pentru această dată în regiunile extracarpatice, cu precădere în Moldova. Temporar va ploua în toată ţara. Cantităţile de apă vor depăşi local 10…15 l/mp, iar în centru, în est şi la munte, izolat, 20…25l/mp. Precipitaţiile se vor transforma treptat în lapoviţă şi în ninsoare în zona Carpaţilor Orientali, iar seara şi noaptea şi în Carpații Meridionali. Cu totul izolat precipitaţii mixte vor fi posibile şi în estul Transilvaniei, precum şi în nordul, dar şi în Subcarpaţii Moldovei. Vântul va avea unele intensificări în special in sud si la munte. Temperaturile maxime, mai scăzută decât in ziua precedenta, vor fi cuprinse între 3 grade în nordul Moldovei şi 17 grade în Banat.ploi_58331100

BUCUREŞTI. Vremea va fi închisă si deosebit de rece. Temporar va ploua, iar vântul va avea unele intensificări. Temperatura maximă s10..11 grade.

LUNI, vremea va fi deosebit de rece în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil în estul tarii, dar in celelalte regiuni nebulozitatea va fi accentuata. Îndeosebi ziua va ploua, în general slab cantitativ, în Oltenia, local în Muntenia, Crişana, Transilvania şi doar izolat în restul teritoriului. La munte, trecător, vor mai fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare, în special în Carpaţii Meridionali şi pe crestele celorlalte masive. Vântul va avea unele intensificări în sud-vest, în sud şi la munte, dar mai ales în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 gr in estul transilvaniei şi 13..14 grade in Banat, iar cele minime între -8 grade în estul Transilvaniei și 8 grade pe litoral. Petse noapte se va forma brumă local în nord-est, în depresiuni şi pe spaţii mai mici în rest, iar în zonele joase de relief, vor fi condiţii de ceaţă.

BUCUREŞTI. Vremea se va menţine deosebit de rece pentru această dată, cu cel mult 10..11 gr in termometre Cerul va fi mai mult noros în prima parte a zilei când trecător va ploua slab, apoi doar temporar vor mai fi înnorări. Vântul va sufla în general moderat.

MARŢI, vremea ramane rece, chiar deosebit de rece pentru această dată din an în regiunile extracarpatice, adica maximele vor fi cuprinse doar intre 7 grade in nordul Moldovei si cel mult 16 grade in Dealurile Crisanei si ale Banatului. Vor fi înnorări si doar izolat ploi slabe peste zi în Dobrogea, iar ploile revin în Oltenia, Banat, Transilvania şi Crişana, în timp ce la munte, îndeosebi în grupa vestică a Carpaților Meridionali precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla cu intensificări temporare în extremitatea sud-vestică a țării.

Despre slasher

Check Also

Sfatul medicilor: 50 ml tuica cu slanina și ceapa întrec orice medicament . Toate acestea le gasiti in curand la Ferma hrana sanatoasa de la Calafat

Sfatul medicilor: 50 ml tuica cu slanina și ceapa întrec orice medicament… S-a dovedit că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

%d blogeri au apreciat: