Home / Local / Autocamion declarat furat în Lituania, depistat la P.T.F. Calafat

Autocamion declarat furat în Lituania, depistat la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat un autocamion marca DAF, care figura ca fiind furat din Lituania.
În data de 24.03.2015, în jurul orei 9.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Cătălin P., în vârstă de 49 ani, la volanul unui autocamion marca DAF, ce aparţinea unei firme din România.
În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autocamionul figurează ca fiind furat din Lituania, din data de 1.06.2010.

Faţă de cele constatate, cetăţeanul român a declarat că nu are cunoştinţă despre situaţia camionului, el fiind doar şoferul acestuia.
Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar autocamionul în valoare de 154.600 de lei a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Calafat până la finalizarea cercetărilor.1-autocamion-declarat-furat-in-lituania-depistat-la-p-t-f-calafat

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

OFICIAL ! Se face restructurarea angajatilor primariei !

Ziarul de Calafat a avut din nou dreptate cand a anuntat faptul ca se va …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − one =

%d blogeri au apreciat: