Home / Politica / Atacurile din campanie continua . Mituletu ii raspunde lui Bora

Atacurile din campanie continua . Mituletu ii raspunde lui Bora

Ziarul de Calafat continua sa prezinte toate punctele de vedere din campania electorala . Azi avem partial declaratia lui Doru Mituletu la atacurile lui Bora Dan .

„Organizația PNL Calafat, împreună cu președintele, viceprimarul Doru Mitulețu, observă că, din păcate, domnul profesor Constantin Bora de câteva zile bune trâmbițează pe la toate colțurile orasului și mai nou ale județului faptul că, în cadrul ședinței săptămânale a PNL Calafat, s-ar fi discutat problema unui crematoriu in orasul Calafat. Nimic mai fals, drept pentru care precizăm:
1. Dumnealui nu a fost prezent la dezbatere, nu știe ce s-a discutat acolo si doar se bazează pe cateva frânturi de informări de la un coleg de-al nostru binevoitor.
2. Organizația PNL Calafat nu a avut pe ordinea de zi niciodată, la nicio ședință săptămânală, discuții despre înființarea unui CREMATORIU la Calafat pentru ca nu aceasta este urgența Calafatului, altele sunt problemele, noi le cunoastem, le-am identificat și le vom prezenta odată cu lansarea candidatului nostru, domnul viceprimar Doru Mitulețu, pentru funcția de primar cât de curând.
3. Domnul profesor Constantin Bora, noi înțelegem ca sunteți speriat și frustrat și că v-ați grăbit să furați startul de campanie electorală cu speranța ca vă veți face mai cunoscut si mai auzit, dar vă înșelați și vă amăgiți. Minciuna are întotdeauna picioare scurte si toate aceste neadevăruri se vor întoarce împotriva dumneavoastră, știm că vă hraniți doar cu scandaluri și alte ipocrizii …”maxresdefault

Despre slasher

Check Also

Claudiu Manda si-a inceput fulminant mandatul de presedinte al comisiei SRI

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a fost audiat marți în Comisia parlamentară de control a …

Un comentariu

  1. Piciule este a doua oara cand faci pe avocatul lu nenea Doru .nu stiu cum faci tu banii aia si care este legatura cu vicele,dar noi traim in calafat si cunoastem capacitatea intelectuala a anumitor persoane.O felicit pe d-na Popescu pt. ratiunea si luciditatea de care da dovada la varsta dumneaei.Piciule ,fa-ne un bine si ia vicele cu tine;pe-acolo pe unde te duci tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

%d blogeri au apreciat: