Home / Actualitate / Atac armat in Dolj . Mai multe victime

Atac armat in Dolj . Mai multe victime

Trei persoane au murit şi alte două au fost rănite după ce un tânăr a folosit, vineri după-amiază, un pistol într-o altercaţie iscată în localitatea Palilula, comuna Bucovăţ, judeţul Dolj, în timp ce se afla în vizită la o prietenă.

Amelia Barbu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj, a declarat pentru AGERPRES că altercaţia în care s-a folosit o armă artizanală a fost anunţată prin 112, la ora 16,45, iar poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. “Altercaţia produsă la Palilula, în care s-a folosit şi o armă artizanală, în care mai multe persoane au fost rănite a fost sesizată prin 112. Poliţiştii de la investigaţii criminale şi criminaliştii ajunşi la faţa locului au constatat că aspectele sesizate prin 112 se confirmă”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că un tânăr de 28 de ani din Timişoara, aflat în stare de depresie, care venise la Palilula după o prietenă de a sa, a avut o altercaţie cu mai mulţi vecini şi a folosit un pistol, împuşcând mai multe persoane. În urma celor petrecute, un bărbat a murit pe loc, iar alte trei persoane au fost rănite. După ce şi-a dat seama ce a făcut, tânărul timişorean s-a împuşcat cu aceeaşi armă. Ulterior, au murit şi fiul bărbatului decedat pe loc, precum şi agresorul.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie şi un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj care a preluat ancheta în acest caz, conform Agerpres.gun4

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

„Tuta absoluta“ face ravagii în Poiana Mare

Legumicultorii din Poiana Mare, unul dintre cele mai mari bazine legumicole din ţară, şi-au văzut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + five =

%d blogeri au apreciat: