Home / Actualitate / Atac armat in Dolj . Mai multe victime

Atac armat in Dolj . Mai multe victime

Trei persoane au murit şi alte două au fost rănite după ce un tânăr a folosit, vineri după-amiază, un pistol într-o altercaţie iscată în localitatea Palilula, comuna Bucovăţ, judeţul Dolj, în timp ce se afla în vizită la o prietenă.

Amelia Barbu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj, a declarat pentru AGERPRES că altercaţia în care s-a folosit o armă artizanală a fost anunţată prin 112, la ora 16,45, iar poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. “Altercaţia produsă la Palilula, în care s-a folosit şi o armă artizanală, în care mai multe persoane au fost rănite a fost sesizată prin 112. Poliţiştii de la investigaţii criminale şi criminaliştii ajunşi la faţa locului au constatat că aspectele sesizate prin 112 se confirmă”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că un tânăr de 28 de ani din Timişoara, aflat în stare de depresie, care venise la Palilula după o prietenă de a sa, a avut o altercaţie cu mai mulţi vecini şi a folosit un pistol, împuşcând mai multe persoane. În urma celor petrecute, un bărbat a murit pe loc, iar alte trei persoane au fost rănite. După ce şi-a dat seama ce a făcut, tânărul timişorean s-a împuşcat cu aceeaşi armă. Ulterior, au murit şi fiul bărbatului decedat pe loc, precum şi agresorul.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie şi un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj care a preluat ancheta în acest caz, conform Agerpres.gun4

Despre slasher

Check Also

Urmărit internațional prins la PTF Calafat

Conform IPJ Dolj, pe 6 iulie a.c., poliţişti de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: