Home / PUBLICITATE / Aplicația Start-up Nation poate fi testată până duminică; startul oficial al programului va fi dat joia viitoare

Aplicația Start-up Nation poate fi testată până duminică; startul oficial al programului va fi dat joia viitoare

PSD anunță că startul oficial programului Start-Up Nation – un angajament politic definit prin finanțarea în limita maximă a 200.000 de lei, pentru fiecare nouă firmă/afacere înființată în acest an – va fi dat săptămâna viitoare, iar de vineri până duminică aplicația este operațională și orice potențial beneficiar o poate testa.

“De astăzi și până duminică este operațională aplicația Start-up Nation și orice potențial beneficiar o poate testa accesând link-ul https://testaresun.aippimm.ro/. În acest mod fiecare antreprenor sau curios are posibilitatea să exerseze, să verifice și să evalueze online, un posibil proiect eligibil pentru finanțare. Startul oficial al programului Start-up Nation se va da joi, 15 iunie 2017, la ora 10,00″, se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, StartUp Nation este o promisiune importantă pe care PSD a făcut-o în timpul campaniei electorale și totodată unul dintre cele mai ambițioase programe de sprijinire a antreprenorilor români.

“Vrem ca tinerii să se implice, să-și facă firme, să dezvolte afaceri. Prin acest program îi sprijinim cu finanțarea nerambursabilă de până la 200.000 lei, pe proiect, și sunt convins că în scurt timp vom constata cu toții beneficiile, inclusiv în privința acelor tineri care doreau să plece din țară și cărora acest program le oferă opțiunea și sprijinul de a începe o afacere în România” a declarat Dobre

Despre slasher

Check Also

Sare de lavanda produsa la Calafat – proprietati incredibile

De ce sa folosesti sare de baie cu lavanda (cu ulei esential de lavanda) ? …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: