Home / PUBLICITATE / Aplicația Start-up Nation poate fi testată până duminică; startul oficial al programului va fi dat joia viitoare

Aplicația Start-up Nation poate fi testată până duminică; startul oficial al programului va fi dat joia viitoare

PSD anunță că startul oficial programului Start-Up Nation – un angajament politic definit prin finanțarea în limita maximă a 200.000 de lei, pentru fiecare nouă firmă/afacere înființată în acest an – va fi dat săptămâna viitoare, iar de vineri până duminică aplicația este operațională și orice potențial beneficiar o poate testa.

“De astăzi și până duminică este operațională aplicația Start-up Nation și orice potențial beneficiar o poate testa accesând link-ul https://testaresun.aippimm.ro/. În acest mod fiecare antreprenor sau curios are posibilitatea să exerseze, să verifice și să evalueze online, un posibil proiect eligibil pentru finanțare. Startul oficial al programului Start-up Nation se va da joi, 15 iunie 2017, la ora 10,00″, se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, StartUp Nation este o promisiune importantă pe care PSD a făcut-o în timpul campaniei electorale și totodată unul dintre cele mai ambițioase programe de sprijinire a antreprenorilor români.

“Vrem ca tinerii să se implice, să-și facă firme, să dezvolte afaceri. Prin acest program îi sprijinim cu finanțarea nerambursabilă de până la 200.000 lei, pe proiect, și sunt convins că în scurt timp vom constata cu toții beneficiile, inclusiv în privința acelor tineri care doreau să plece din țară și cărora acest program le oferă opțiunea și sprijinul de a începe o afacere în România” a declarat Dobre

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Ulei de lavanda produs la Calafat

Uleiul de lavanda poate fi utilizat atat pentru tenul sensibil, uscat si mai ales matur, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 5 =

%d blogeri au apreciat: