Home / Politica / Alina Tănăsescu: PSD propune un program care corespunde așteptărilor oamenilor

Alina Tănăsescu: PSD propune un program care corespunde așteptărilor oamenilor

Candidaţii PSD Dolj pentru Camera Deputaţilor şi Senat la alegerile parlamentare din 11 decembrie au mers zilele trecute în târgurile de săptămână din mai multe localităţi ale judeţului, la adunări cetăţeneşti şi la întâlniri cu echipele locale de campanie, pentru a afla de la oameni care sunt aşteptările pe care le au de la politicienii social-democraţi după 11 decembrie.

În total, cei 19 candidaţi – respectiv președintele PSD Dolj Claudiu Manda, Lia Olguţa Vasilescu, Alina Tănăsescu, Ion Călin, Radu Preda, Cosmin Vasile, Lavinia Craioveanu, Alexandra Presură, Eliza Peţa, Valerică Pupăză, Alexandru Opran, Marian Viorel Marin, George Cristian Mitricof, Ovidiu Flori, Eugen Gioancă, Florinel Stancu, Neațu-Breciugă Mihail Adrian, Aurelia Filip şi Radu Marin Traian – au luat la pas 23 de localităţi doljene – Plenița, Orodel, Verbița, Caraula, Piscu Vechi, Calafat, Galicea Mare, Giubega, Galiciuica, Băilești, Maglavit, Cetate, Unirea, Moțăței, Vârtop, Sălcuța, Vârvoru de Jos, Segarcea, Valea Stanciului, Leu, Celaru, Seaca de Câmp și Ghidici.

Ieri, luni, 28 noiembrie, candidaţii PSD Alina Tănăsescu, Radu Preda, Eliza Peţa, Valerică Pupăză, Rela Filip şi George Cristian Mitricof s-au aflat în târgul de la Făcăi, din municipiul Craiova, unde le-au vorbit celor prezenţi despre reducerea impozitelor pentru PFA-uri şi despre realizările precedentelor guverne social-democrate.

„Sunt convins că sunt printre dumneavoastră mai multe persoane care deţin PFA şi care au o problemă cu faptul că trebuie să plătească impozitul acela de 16% pe venit indiferent cât câştigă într-un an. Tocmai de aceea, PSD propune ca cei care obţin venituri mai mici de 24.000 de lei pe an din astfel de activităţi să nu mai plătească nici un impozit pe venit de la 1 ianuarie 2018. Doar cei care obţin mai mult de 24.000 de lei pe an vor plăti impozit pe venit, dar nici ei 16%, ca acum, ci 10%, şi asta doar pentru ceea ce depăşeşte acei 24.000 de lei. Iar de la 1 ianuarie 2018 nu veţi mai plăti nici un leu drept contribuţie la pensii sau la sănătate cei care aveţi PFA”, a declarat Radu Preda cu această ocazie.

„Cred că merită să ne amintim care dintre guvernele post-decembriste a fost mai aproape de oameni, care dintre ele le-a dat românilor mai multe satisfacții. Sigur că minuni nu a făcut niciunul, dar cabinetele conduse de premierii PSD, fie că vorbim de cel al lui Adrian Năstase, fie de cel al lui Victor Ponta, au fost, cu siguranță, cele mai performante. Acum suntem chemați să reparăm un alt dezastru, cel produs de guvernul tehnocrat «zero». Sarcina noastră este de a redresa din nou România, iar PSD propune cetățenilor un program care corespunde așteptărilor oamenilor. Noi dorim o majorare a veniturilor românilor, sens în care vom crește salariul minim de la 1.250 de lei, atât cât este în prezent, la 1.750 de lei până în 2020. De asemenea, una dintre țintele noastre o reprezintă creșterea punctului de pensie cu 60% în următorii patru ani”, a completat Alina Tănăsescu.15267953_938771612919723_730957508389100218_n

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Tabăra politică de vară  a CSLDE „START – alegem România” a pus accent pe diminuarea fenomenului de „brain drain”

Peste 50 de tineri politicieni liberal democrați, membri ai Clubului Studenților Alianței Liberalilor și Democraților …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 3 =

%d blogeri au apreciat: