Home / Politica / ALDE DOLJ: CEREM AUTORITATILOR LOCALE SA ASIGURE SECURITATEA ELEVILOR, PROFESORILOR SI PARINTILOR

ALDE DOLJ: CEREM AUTORITATILOR LOCALE SA ASIGURE SECURITATEA ELEVILOR, PROFESORILOR SI PARINTILOR

Anisoara Stanculescu, Presedinte OFLDE Dolj si Primvicepresedinte ALDE Dolj:”Trebuie evitat orice risc in zonele scolilor si gradinitelor aflate inca in stadiu de santiere”

Constatam ca lucrarile de reconstructie, amenajare, reparatii la mai multe unitati de invatamant (gradinite, scoli, licee) din judetul Dolj nu au putut fi terminate inainte de inceperea anului scolar.
Indiferent de motivele intemeiate sau mai putin intemeiate care au condus la aceasta stare de fapt, important este acum ca si continuarea acestor lucrari pana la finalizarea lor sa nu afecteze procesul de invatamant si mai cu seama sa nu afecteze securitatea elevilor, a profesorilor si parintilor care isi insotesc copiii.
Solicitam directorilor acestor unitati de invatamant, Inspectoratului judetean Scolar, celorlalte autoritati locale cu atributii in domeniu sa ia toate masurile pentru ca niciun incident nedorit sa nu aiba loc in perimetrul acestor unitati aflate inca in stadiu de santiere in lucru.
Atragem atentia firmelor implicate sa isi delimiteze cu responsabilitate santierele, astfel incat riscurile de ranire ale celor aflati in zona sa fie eliminate.

Biroul de Presa ALDE DOLJ

anisoara-stanculescu

Despre slasher

Check Also

OFSD Calafat a dovedit ca se pricepe si la politica si la bucatarie

Azi cateva dintre reprezentantele organizatiei de femei a PSD Calafat au participat la Baile Herculane …

Lasă un răspuns

Or wait 5 seconds
%d blogeri au apreciat: