Home / Actualitate / Afla care sunt pasii cei mai importanti pentru a crea un site – de la inregistrare domenii si pana la optimizare

Afla care sunt pasii cei mai importanti pentru a crea un site – de la inregistrare domenii si pana la optimizare

In prezent, orice afacere, precum si multe alte organizatii non profit sau chiar persoane, au nevoie de un website. Ei bine, realizarea unui astfel de site nu este neaparat dificila, insa implica respectarea mai multor pasi, pornind de la inregistrare domenii si pana la gazduire sau optimizare.

Fiecare dintre aceste etape trebuie sa fie parcursa cu atentie si de fiecare data trebuie sa se faca cele mai bune alegeri. In acest sens, Net Solution este un adevarat reper din punct de vedere al calitatii serviciilor oferite si ne-a oferit o serie de sfaturi pentru a va ajuta.

Alegerea unui domeniu

Primul pas care trebuie realizat pentru a se crea un site este alegerea unui domeniu. Ce inseamna acest lucru? Procesul de inregistrare domenii poate fi asemanator, printr-o analogie, cu cel de inmatriculare a unei masini.

Fiecare dintre site-uri este inregistrat sub un anumit domeniu, fie ca este vorba despre .ro, .com, .eu, .net, .org, .co si multe alte exemple. E important de stiut ca pretul de inregistrare al acestora poate fi diferit si se poate intinde pe o perioada mai lunga sau mai scurta de timp.

De exemplu, in cazul domeniului .ro costul este de 199 de lei si, desi este in mod normal pe o perioada nedeterminata, acesta se reinregistreaza o data la fiecare 10 ani. Spre deosebire de domeniul anterior mentionat, cel .com prezinta un cost de inregistrare de 49 de lei, insa doar pentru o perioada de 1 an.

Totodata, specialistii de la www.net-solution.ro precizeaza faptul ca fiecare dintre aceste domenii poate fi transferat si, de asemenea, reinnoit atunci cand expira perioada de inregistrare.

 

 

Gasirea unui loc de gazduire

Atunci cand va ganditi la un site trebuie sa va ganditi la faptul ca acesta contine foarte multe informatii si fisiere si e nevoie ca toate acestea sa fie stocate intr-un loc sigur. In acest sens, gasirea unui loc de gazduire este urmatorul pas ce trebuie sa fie realizat dupa cel de inregistrare domenii.

Chiar si in aceasta situatie, Net Solution pune la dispozitia celor care vor sa dezvolte un site servicii de hosting, adica de gazduire.

 

 

Este pretul de gazduire acelasi pentru toate site-urile?

Un detaliu foarte important de stiut este faptul ca pretul de gazduire poate sa difere in functie de ce tip de site are nevoie de acest serviciu. De altfel este si destul de logic faptul ca nu este la fel de usor de gazduit un magazin online, precum este de exemplu un site personal.

In acest sens, costurile ce tin de gazduirea unui site pot varia de la 9.90 lei lunar si pot ajunge pana la 79 de lei, in functie de optiunile dorite si tipul de site caruia i se adreseaza acest serviciu.

Construirea propriu-zisa

Dupa ce au fost urmati acesti pasi nu mai urmeaza decat construirea propriu-zisa a site-ului, a unui design personalizat si introducerea unui continut relevant, care sa ajute si pe partea de optimizare a acestuia pentru motoarele de cautare.

Ca idee de final, pentru fiecare dintre acesti pasi, indiferent ca este vorba despre inregistrare domenii sau gazduirea site-urilor respective, este important sa se colaboreze doar cu profesionisti pentru a se garanta un rezultat final de calitate si care sa aduca multe beneficii.

Cei care doresc sa afle mai multe detalii o pot face folosind urmatoarele date de contact:

+40 744 3000 30

contact@net-solution.ro

www.net-solution.ro

Facebook Comments

Despre Redactoe Ziarul De calafat

Check Also

Tanar din Poiana Mare depistat la volan fara permis

La data de 6 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliție Desa au depistat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen + 5 =

%d blogeri au apreciat: