Home / Actualitate / Adolescent batut cu pumnii si picioarele din cauza unei fete. Intamplarea a avut loc in Parcul Pestisorul din Pascani. VIDEO

Adolescent batut cu pumnii si picioarele din cauza unei fete. Intamplarea a avut loc in Parcul Pestisorul din Pascani. VIDEO

Doi adolescenti au batut un altul pentru ca acesta din urma ar fi jignit-o pe prietena unuia dintre agresori. Cei care au vazut imaginile i-au recunoscut si au facut publice adresele lor.

Un adolescent de 15 ani a fost batut si umilit de alti doi baieti. Imaginile au fost filmate cu un telefon mobil si trimise postului TV din Pascani, Bit TV.

Totul ar fi pornit de la o fata, Elena, prietena unuia dintre agresori. Aceasta ar fi fost jignita de catre victima, iar razbunarea nu a intarziat sa apara.

Politia din Pascani s-a sesizat in acest caz. Agentii au mers la domiciliul celor implicati si i-au luat la sediu pentru cercetari.

Un rol important in gasirea batausilor si a victimei au fost utilizatorii de Facebook care au comentat la articol si au share-uit postarea. Ei s-au aratat revoltati de cele vazute si chiar au spus ca politia trebuie sa ia masuri drastice.

Dupa cateva ore de la audieri, cei implicati si-au recunoscut fapta. Au fost intocmite dosare penale pentru loviri si alte violente, iar cercetarile continua.

Sursa :stirileprotv.ro

Despre admin

Check Also

Nouăsprezece irakieni depistaţi în două autoturisme, în apropierea malului Dunării Duminică, in apropiere de Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Dolj şi S.P.F. Calafat, în cooperare cu lucrători din cadrul Poliției Municipiului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *