Home / Actualitate / Adolescent batut cu pumnii si picioarele din cauza unei fete. Intamplarea a avut loc in Parcul Pestisorul din Pascani. VIDEO

Adolescent batut cu pumnii si picioarele din cauza unei fete. Intamplarea a avut loc in Parcul Pestisorul din Pascani. VIDEO

Doi adolescenti au batut un altul pentru ca acesta din urma ar fi jignit-o pe prietena unuia dintre agresori. Cei care au vazut imaginile i-au recunoscut si au facut publice adresele lor.

Un adolescent de 15 ani a fost batut si umilit de alti doi baieti. Imaginile au fost filmate cu un telefon mobil si trimise postului TV din Pascani, Bit TV.

Totul ar fi pornit de la o fata, Elena, prietena unuia dintre agresori. Aceasta ar fi fost jignita de catre victima, iar razbunarea nu a intarziat sa apara.

Politia din Pascani s-a sesizat in acest caz. Agentii au mers la domiciliul celor implicati si i-au luat la sediu pentru cercetari.

Un rol important in gasirea batausilor si a victimei au fost utilizatorii de Facebook care au comentat la articol si au share-uit postarea. Ei s-au aratat revoltati de cele vazute si chiar au spus ca politia trebuie sa ia masuri drastice.

Dupa cateva ore de la audieri, cei implicati si-au recunoscut fapta. Au fost intocmite dosare penale pentru loviri si alte violente, iar cercetarile continua.

Sursa :stirileprotv.ro

Despre admin

Check Also

Dolj: Cursurile şcolilor şi grădiniţelor au fost suspendate

Este oficial, ISJ Dolj a anunţat suspendarea cursurilor în toate unitățile de învățământ preuniversitar pentru …

Leave a Reply

FACEBOOK LIKE close[x]
Or wait 50 countdown seconds
%d blogeri au apreciat: