Home / Featured / Actualitate 1262 de locuri de muncă disponibile în spaţiul european

Actualitate 1262 de locuri de muncă disponibile în spaţiul european

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă prin intermediul reţelei EURES România 1262 locuri de muncă vacante. Cele mai multe job-uri disponibile sunt în Spania, 816, din care 800 de muncitori necalificaţi în agricultură, un maseur şi 15 şoferi de camion. În Germania, sunt 161 de locuri de muncă. Şi în alte ţării ale UE sunt job-uri disponibile în diverse domenii.

Sunt la mare căutare asistenţii medicali – 25 de locuri, un specialist în domeniul hotelier, doi specialişti restaurant, personal servire clienţi – 2 posturi, două posturi de bucătari, un recepţioner hotel, 18 şoferi profesionoşti, doi zugravi, doi tâmplari, opt ingineri mecatronişti, cinci mecanici instalaţii sanitare, de încălzire şi AC, 10 tehnicieni electronişti, doi ingineri software, patru dezvoltatori software, şase ingineri electricieni, opt ingineri mecanici, trei mecanici industriali, trei sudori MAG, 12 persoane ajutor în producţie, visual designer – doup locuri, trei persoane ajutor în depozit, trei medici specialişti ortopedie, manipulanţi mărfuri – două locuri vacante, trei operatori CNC, trei lăcătuşi mecanici, un dezvoltator IT, trei operatori maşini prelucrare mase plastice, trei mecanici maşini şi utilaje, trei integrator software, un modelator specialist Maya/3D studio, 15 electricieni în construcţii şi doi ingineri electricieni. În Marea Britanie, sunt disponibile 100 locuri de muncă. Doljenii pot munci ca îngrijitori persoane – 50 de locuri sau ca îngrijitori persoane la domiciliu, tot 50 de lucuri.

Italia rămâne o piaţă solidă a forţei de muncă

Şi în Italia este o piaţă de muncă generoasă pentru români. 60 locuri de muncă sunt disponibile, jumătate pentru îngrijitori persoane şi jumătate ca asistenţi medicali. Slovacia, 37 de job-uri, din care 7 ca îngrijorători persoane şi 30 de şofero de camion transport internaţional. Republica Cehă – 25 locuri de muncă. Doljenii pot lucra fie ca şoferi profesionişti camion (Europa) – 10 locuri şi 15 şlefuitori – pilitori. Doljenii pot să presteze activităţi în construcţii, pe şantierele din Olanda, în calitate de dulgheri – 10 locuri şi în agricultură ca legumicultori – două locuri. Suedia – 12 locuri de muncă, şase manageri proiect, în domeniul mecanicii şi şase dezvoltatori componente auto. Belgia – 11 locuri de muncă, din care 5 agricultori, doi lucrători în producţie, doi operatori producţie – departamentul de ambalare şi doi tehnicieni electricitate.

Bulgarii, în căutarea prelucrătorilor lemnului

În ţara vecină, pe celălalt mal al Dunării se găsesc disponibile 10 locuri de muncă. Aşadar, bulgarii au nevoie de operatori în industria de prelucrare a lemnului. Croaţia – 10 locuri de muncă: un sudor TIG, trei instalatori conducte, doi sudori oxyacetilenic, doi instalatori sanitari, doi instalatori încălzire centrală. Cinci locuri de muncă vacante se găsesc în Irlanda, mai sunt două de designer în Finlanda şi unul în Austria ca ofiţer de proiecte europene. „Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând portalul Eures naţional www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă, unde consilierul Eures îi poate îndruma”, se mai pecizează în comunicatul de presă al AJOFM Dolj.dulgheri-350x200

Despre slasher

Check Also

Cele mai bune modalitati de motivare a angajatilor

Cel mai important obiectiv intern al companiilor este pastrarea si motivarea celor mai buni angajati …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: