Home / Local / A vrut să achite taxa de pod cu o bancnotă falsă de 100 de euro

A vrut să achite taxa de pod cu o bancnotă falsă de 100 de euro

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat au descoperit, marţi după-amiază, un cetăţean polonez care intenţiona să achite taxa de pod cu o bancnotă falsă de 100 de euro. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.
Potrivit reprezentanţilor Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Dolj, marţi după-amiază, în jurul orei 15.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Calafat au fost sesizaţi de un controlor de trafic al Agenţiei de Control şi Încasare Calafat cu privire la faptul că un cetăţean polonez a încercat să plătească taxa de pod cu o bancnotă de 100 de euro falsă.

În urma verificărilor efectuate de poliţiştii de frontieră doljeni, s-a constatat faptul că persoana în cauză este cetăţeanul polonez Piotr J., în vârstă de 34 de ani, iar în urma examinării bancnotei a reieşit că aceasta nu prezintă elementele de siguranţă ale uneia autentice. Bărbatul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că bancnota era falsă şi că a primit-o ca rest în Bulgaria.

“Bancnota a fost reţinută pe bază de dovadă, iar în cauză au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de punere în circulaţie de valori falsificate”, a declarat subcomisar Dănuţ Rudăreanu din cadrul STPF Dolj.bani-falsi

Comments

comments

Despre slasher

Check Also

Iubitorii de caini vs iubitorii de oameni !

De cateva zile s-a declansat o isterie comuna a catorva persoane la Calafat care par …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FACEBOOK LIKE close[x]
Or wait 50 countdown seconds
%d blogeri au apreciat: