Home / Monden / Ultima şmecherie pentru fumat legal în baruri: Ce au decis patronii

Ultima şmecherie pentru fumat legal în baruri: Ce au decis patronii

O vorbă din popor spune că orice lege din ţara noastră e făcută pentru a fi încălcată. Aşa se întâmplă şi cu legea antifumat. Nici nu a apucat să intre bine în vigoare că este şi încălcată. Legea antifumat este, cu siguranta, una dintre cele mai controversate legi ale anului, ea impartind sociatatea in doua categorii. Dar fericirea nefumatorilor pare sa fie una de scurta durata pentru ca, inventivi din fire, patronii de cluburi din Capitala au gasit sotutia perfecta pentr a-si satisface ”viciosii” clienti.
media-145812619006639300Interzicerea fumatului in spatiile publice le pune inca o data la incercare inventivitatea romanilor. Si stim prea bine ca de creativitate nu ducem lipsa. Mai exact, de cateva zile incoace, cluburile sunt in fierbere, fiecare organizand tot felul de evenimente. La care, deloc intamplator, sunt invitati doar fumatorii.

De fapt, pentru a ocoli legea antifumat, patronii cluburilor cu pricina declara ca este o petrecere dedicata exclusiv fumatorilor, le intituleaza ”Smokers Night”, iar la intrare, asa cum s-a petrecut, intr-una dintre serile trecute printr-unul dintre stabilimentele din Centrul Vechi, clientii prezentau, drept legitimatie, pachetul de tigari. Iar in momentul in care intrau in club, pe langa un pahar plin cu licori bahice aveau permisiunea, spre bucuria lor, sa isi aprinda si una dintre tigarile din pachet pe care sa le savureze in timp ce isi ”udau” gatul, conform spynews.ro.

Totul se întâmplă în condiţiile în care s-au dat deja sute de amenzi în prima săptămână de când legea a intrat în vigoare.

Despre slasher

Check Also

NOU ! DE MAINE POTI MANCA SI PIZZA LA FAST FOOD ADA&ANA

TI-E FOAME SI NU TE POTI HOTARA DACA VREI SA MANANCI PIZZA SAU SHAORMA ? …

3 Comentarii

  1. Pe când și o șmecherie pentru fumat legal în sediul DNA!?

  2. Ce e mai nasol e ca fara fumat mi-am pierdut credibilitatea in fața soției. Plec la club, după 6 luni de post, iar când ma întorc nu ma crede, având in cămașă zero fum, si mai grav preiau si parfumurile altora din aer si le bag in casă. Acum sunt surghiunit pe canapea. Poftim efecte ale legii!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

%d blogeri au apreciat: