Home / Local / 500 de persoane azi alaturi de Lucian Ciobanu la Ciupercenii Vechi

500 de persoane azi alaturi de Lucian Ciobanu la Ciupercenii Vechi

Aproximativ 500 de persoane au fost alaturi de Lucian Ciobanu azi la Ciupercenii Vechi . Candidatul PSD a fost primit deja ca un viitor primar opiniile in oras fiind ca Lucian Ciobanu va castiga alegerile in fata lui Petre Traistau pe 5 iunie 2016 . Lumea a fost extrem de primitoare si au discutat pe indelete probleme satului in timp ce Luci Ciobanu si-a prezentat oferta electorala si planul sau de redresare a municipiului Calafat .

13301409_711701088967928_6000959188236805814_o

Despre slasher

Check Also

Alina Bica – legaturi periculoase in zona Calafat !

Fostul sef al DIICOT , protejata a fostului presedinte Traian Basescu si prietena a Elenei …

10 Comentarii

 1. „Dacă până acum am tăcut şi am înghiţit toate reproşurile şi ameninţările care mi s-au adus, astăzi după ce Mircea Guţă a trecut prin Ciupercenii Vechi în campania electorală şi m-a jignit atât pe mine, dar şi întreaga familie, voi rupe tăcerea pentru ca toată lumea să afle ce fel de persoană este cel pe care l-am pus şi l-am avut primar timp de 8 ani de zile ! Cum a ajuns pe strada noastră, la colţul unde erau strânşi vecinii, printre care soţia şi mama mea, Mircea Guţă a început să urle că noi suntem contra lui şi nu vrem să votăm cu cine vrea el ! Şi-a pus poalele în cap precum ţigăncile de la cort, roşindu-se la faţă precum trandafirii pe care i-a îmbrăţişat de curând ! Pe el l-a apucat grija familiei mele că s-a împuţinat, la apucat grija că fiul meu s-a însurat şi a plecat de lângă noi.Luci Ciobanu şi Radu Drăghici, au discutat pe un ton civilizat cu familia şi oamenii care erau strânşi la colţul străzii, cinste lor, dar Mircea Guţă şi-a dat arama pe faţă, făcându-se de râs faţă de toată lumea prezentă, dar mai ales de cei cu care a venit în campania electorală ! După ce au plecat din colţul nostru, toţi vecinii s-au arătat indignaţi faţă de comportamentul necivilizat avut astăzi de Mircea Guţă.
  Păcat că soţia nu a avut un telefon pentru a înregistra tot comportamentul şi cuvintele rostite astăzi de cel pe care l-am sprijinit timp de 12 ani de zile ! A mai spus că el ne-a ajutat.Cu ce ne-ai ajutat ?!
  Poate eu te-am ajutat dea lungul timpului şi tu ai uitat.Adu-ţi aminte, atunci când erai pădurar şi prindea-i ţiganii cu căruţele cu lemne, veneai la mine ca să-ţi fac repede pozele ca să le faci dosar.Ai uitat cum te rugai de mine ? Dacă da, îţi aduc eu aminte : ,,Hai nea Mărinică , că mata eşti salvarea mea,, !
  În campania electorală am fost alături de tine, atât eu cât şi fata mea.Am stat după tine cu camera video şi aparatul foto, pe la toate evenimentele unde ai participat pentru aţi face imagine bună.Priveşte filmările după Youtube şi convinge-te !
  După ce ai ieşit primar, ţi-ai uitat de noi, ţi-ai uitat că 5 voturi le-ai avut din partea familiei mele,pe care astăzi ai jignit-o faţă de lumea din jurul tău.Aşa este când te vezi cu sacii în căruţă, uiţi de cei ce ţi-au făcut bine, iar atunci când nu sunt deacord cu tine, îi consideri duşmani ! Orice am zis, chiar dacă era adevărat, trebuia să tac !
  Dar astăzi după tot circul pe care l-ai făcut,nu am mai putut răbda ca până acum ! Te-ai făcut de râs faţă de oamenii din Ciupercenii Vechi, faţă de cei cu care ai venit ! RUŞINE MIRCEA GUŢĂ !
  Marin Tunăreanu”

 2. EL SI INTREAGA GASCA DE LIPITORI,CRED CA POT CONTINUA FURTUL BUGETULUI LOCAL…..

 3. UNDE SUNT TEII DIN CIUPERCENI?

 4. CINE STRANGE GUNOIUL CONSATENILOR TAI?

 5. oricum este de domeniul trecutului…cica ar vrea sa fie manager la spital acum…:)

 6. Calafeteni, fiti vigilenti!

 7. NU MAI POTI INSELA LOCUITORII CALAFATULUI BASARABIULUI,CIUPERCENILOR SI GOLENTULUI!!!

 8. CE LE POTI SPUNE DUPA 8 ANI DE PRIMARIE?!CUM POTI APAREA IN FATA OAMENILOR SA LE CERI CONTINUITATE?CONTINUITATE LA CE?LA HOTII?IMI PARE RAU MIRCEA GUTA CA TE AM SCOS PRIMAR !

 9. in concluzie; jurnalistul lu peste zis marean tunareanu vrea pe fi-su angajat pe undeva drept rasplata ca la filmat pe premaru.el zice ca face jurnalism obiectiv,benevol dar e numai enteres personal.pe el nu-l intereseaza ce sa facut in ciuperceni vrea doar sa i se satisfaca poftele.iar vecinii revoltati sunt,dar pe voi si gogomaniile pe care le spuneti.cat despre nicola,asta in loc sa fie unde a mai fost(la BRUTARIE) da lectii de morala.asa se intimpla cind socitatea nu pnalizeaza jegurile umane si semianalfabetii.sunt curios daca asta are casa de marcat la pestele imputit care il vinde.asa marfa,asa patron.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: