Home / Actualitate / 4 Secrete SEO pentru îmbunătățirea vizibilității online a afacerilor mici

4 Secrete SEO pentru îmbunătățirea vizibilității online a afacerilor mici

În calitate de proprietar al unei mici afaceri, întâmpini mereu obstacole şi provocări în drumul spre succes.

Trebuie să fii atent la tot, să alegi foarte bine modalitatea de gestionare a veniturilor și cheltuielilor, să cauți modalități de dezvoltare și – nu în ultimul rând – de promovare.

Pentru majoritatea afacerilor mici sau abia lansate, promovarea trece adesea pe ultimul plan. Chiar și tu, în calitate de antreprenor, ai plasa promovarea aproape de finalul listei de priorități, întrucât nu ai încă un buget disponibil. Această scuză este folosită de majoritatea tinerilor antreprenori, însă există și o altă abordare.

Această din urmă abordare distinctă ne-a fost explicată de specialiștii E-Advertising – companie ce oferă servicii de digital marketing cu focus pe SEO.

În condițiile în care majoritatea business-urilor trec în mediul virtual, pentru start-up-uri de mici dimensiuni poate fi tot mai dificil să reziste în condițiile de concurență acerbă. Într-un astfel de caz se face simțită importanța serviciilor SEO, pentru îmbunătățirea vizibilității în mediul online.

Sotropa Eugen CEO eAdvertising„Primul pas este să conștientizezi ce te deosebește de competitori” – recomandă Eugen Șotropa, CEO la E-Advertising (mai multe detalii aici). În spatele acestui sfat stă o experiență de 6 ani pe piața SEO din România, dar și câteva secrete dezvăluite de echipa companiei.

Cum îți poți crește vizibilitatea în motoarele de căutare?

A-ți crește vizibilitatea în motoarele de căutare trebuie să fie obiectivul tău principal, mai ales dacă site-ul afacerii tale abia a fost lansat.

Poți face asta dezvoltând singur o strategie de promovare și optimizare SEO, sau poți apela la specialiști – această din urmă variantă este mult mai indicată. Ce vor face aceștia pentru site-ul tău?

  1. Vor face o cercetare amănunțită pentru identificarea cuvintelor cheie potrivite

Această cercetare va avea un anumit scop: de a diferenția business-ul de concurență. Dacă nișa pe care activezi este foarte competitivă, specialiștii E-Advertising îți recomandă să nu dedici toate eforturile campaniei SEO cuvintelor cheie cu volume de căutări foarte mari și concurență foarte ridicată.

cuvinte cheie

În loc de acestea, te poți folosi de cuvinte cheie mai specifice, de tip long-tail, care nu au un număr atât de ridicat de căutări, însă ajută foarte mult clienții cu un obiectiv precis.

  1. Vor optimiza site-ul pe partea de On-Page

Etichetarea corespunzătoare și adăugarea elementelor meta reprezintă un aspect adesea neglijat de proprietarii de noi site-uri. Crearea acestor tag-uri, meta-titluri și meta-descrieri este o misiune îndeplinită ușor de către experții de la E-Advertising.

 

SEO on page

 

Care este rezultatul acestui demers? Atât clienții, cât și roboții motoarelor de căutare, vor găsi site-ul mult mai ușor de parcurs, găsind de fiecare dată informațiile relevante și etichetate corespunzător; implicit, Google va acorda un plus de valoare site-ului, poziționându-l mai sus în rezultatele căutărilor.

  1. Vor promova local site-ul

Una dintre cele mai bune strategii prin care poți atrage trafic suplimentar (și implicit clienți) este să îl optimizezi pentru căutările locale. Specialiștii E-Advertising pot duce la bun sfârșit și această misiune.

Local SEO

Care este diferența între căutări organice și locale? Dacă la căutările organice (generice) accentul cade în principal pe relevanța site-ului pentru utilizator, la căutările locale se ia în considerare și apropierea geografică a utilizatorului de business.

  1. Vor crea un blog pentru site-ul tău (în cazul în care nu ai deja)

Blogging-ul este o modalitate eficientă de a îmbunătăți poziționările atât pentru căutări locale, cât și organice. Oferind cititorilor informații noi și relevante, actualizate constant prin intermediul blogului, site-ul tău va primi un vot suplimentar de încredere. La fel se va întâmpla și cu motoarele de căutare, care îi vor acorda un plus la partea de rang și poziționări în rezultatele căutărilor.

Poate părea destul de complicat să gestionezi și să administrezi de unul singur toate aspectele enumerate mai sus. Alege să lucrezi cu specialiștii E-Advertising – te vor ajuta să crești vizibilitatea site-ului pe care îl deții, oferindu-ți cele mai bune rezultate. Îi poți contacta astfel:

E-Advertising

Str. Mărășești, Nr. 18, etaj 1, Suceava

Telefon: 0732 941 354

E-mail: office@e-advertising.co

Facebook Comments

Despre Redactoe Ziarul De calafat

Check Also

Meteorologii au făcut prognoza – De când se răcește vremea și vin ploile

Meteorologii prognozează că următoarele două săptămâni vor fi diferite atât din punct de vedere climatologic, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − three =

%d blogeri au apreciat: