Tinerii din Cetate care au jefuit o agentie de jocuri de noroc cu un pistol de jucarie au fost arestati preventiv

  0
  277

  Judecătorii din Calafat au dispus, miercuri, arestarea preventivă a unui tânăr de 20 de ani, din comuna Cetate, acuzat că, împreună cu angajata unei agenţii de jocuri de noroc, a încercat să însceneze o tâlhărie. Mai exact, spun poliţiştii, tânărul de 20 de ani a convins casiera agenţiei de jocuri de noroc, o tânără de 20 de ani, tot din Cetate, să participe la furtul încasărilor din data de 21 ianurarie.

  Astfel, în cursul zilei de luni, poliţiştii din Calafat au fost sesizaţi de o tânără de 20 de ani, din Cetate, despre faptul că agenţia de jocuri de noroc din comună, unde lucrează, a fost jefuită de o persoană necunoscută. Aceasta din urmă a intrat în agenţie având o cagulă pe faţă, iar după ce a ameninţat casiera cu un pistol, a sustras banii din încasări.

  În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, de fapt, a fost vorba de o înscenare. „În cauză au fost efectuate activităţi de cercetare penală de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Poliţiei Municipiului Calafat, în urma cărora s-a stabilit faptul că situația reală era de fapt alta. Casiera care a sesizat infracţiunea s-ar fi înțeles cu un tânăr de 20 de ani, din Cetate, să însceneze toată povestea şi să o prezinte poliţiei şi administratorului societății, pentru a beneficia de banii proveniţi din încasări. Cei doi ar fi stabilit, în prealabil, ca în seara zilei de 21 ianuarie, la o anumită oră, tânărul să vină la sediul sălii de jocuri cu un pistol de jucărie și cu faţa acoperită, iar casiera să pară speriată și să îi dea acestuia suma de bani încasată, pe care ulterior să o împartă între ei. Planul lor a fost dejucat de poliţişti, care au recuperat prejudiciul în valoare de aproximativ 7.000 de lei şi l-au restituit persoanei vătămate“, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

  Facebook Comments

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here