Profesorii si parintii elevilor olimpici sa fie scutiti de plata impozitelor locale la Calafat ! Elevii sa fie premiati cu cate un laptop !

  0
  277

  Educatia trebuie sa ramana una dintre prioritatile municipiului Calafat . Daca fostii primari au realizat investitii impresionante in scolile din Calafat , actualului Consiliu Local ii revine sarcina sa sprijine procesul de invatamant prin masuri targetate pe sustinerea elevilor deoarece bugetul datorita masurilor halucinante in special prin supradimensionarea personalului din ultimii ani nu mai este capabil sa asigure investitii importante la Calafat .

  De aceea de azi Ziarul de Calafat va veni cu o serie de propuneri care nu implica cheltuieli foarte mari . In privinta invatamantului propunem ca parintii si profesorii elevilor prezenti la olimpiade cel putin de nivel judetean sa fie scutiti de plata taxelor si impozitelor locale . Masura ar trebui sa fie cu aplicabilitate din acest an in care sa fie scutiti olimpicii de anul trecut . Celor care au platit deja impozitele pentru acest an sa le fie returnati banii . De asemenea elevii olimpici sa fie premiati cu cate un laptop . In acest fel vor fi sustinuti toti cei implicati in educatia elevilor .Acestea nu sunt masuri extrem de inovatoare fiind aplicate deja si in alte localitati ! Ramane de vazut ce consilieri si vor fi interesati sa preia propunerile Ziarului de Calafat !

  Facebook Comments

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here